5

Comic Con: The Pacific Rim Uprising teaser

pacificrimjagerEléggé nagy marketingkampány előzte meg a Tűzgyűrűt (Pacific Rim), amely aztán leginkább Kínában kaszált, Amerikában pedig csúnyán befürdött. De a végső eredmény láttán nagy nehezen rászánták magukat a folytatásra, csak éppen Guillermo del Toro helyett Steven S. DeKnight vezényelhette le a sci-fi második felvonását. Charlie Hunnam kimarad, helyette John Boyega lesz a főszereplő és hát a távol-keleti közönségnek is kedvezni kell, így számíthatunk Zhang Ziyi, Wesley Wong, Jing Tian, Lily Ji, Chen Zito és Quian Yongchen felbukkanására. Érdemes ellátogatni a film egyik honlapjára, ahol a Jaegerekről esik szó. 

tn_1pacificrimjaeger1

tn_1pacificrimjaeger2 tn_1pacificrimjaeger3 tn_1pacificrimjaeger4 tn_1pacificrimjaeger5

5 komment

  1. Namost az érdekes az, hogy meglátásom szerint egyre inkább transformeresedik a sorozat, és most, hogy az a franchise kezd becsődölni, szerintem ennek a sorozatnak egyre inkább lesz keresnivalója. Bár harmadikra lehet, már ez sem lesz annyira érdekes.

    • Akkor lehetne ennek tere, ha normálisan megírnák a forgatókönyvet és megrendeznék a filmeket. Az első borzasztóan közhelyes volt, még transformerses mércével mérve is. És hát egy idő után ez visszaüt, ahogy látjuk a autórobotos szériánál…

      • Az elsőnek az előzetese nagyon király volt, de a film mégsem maradt emlékezetes. Del Toronak többet ki kellett volna hoznia ebből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *