3

Elindult a Legendás állatok és megfigyelésük 2. részének a forgatása

fantasticbeatsA Harry Potter 8. része után azt mondták, hogy nem lesz folytatás. Aztán csak felhozták, hogy valószínűleg visszatérünk még Roxfortba. A Warner hozzálátott a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) fantasyhez, ami egy egészen tetszetős 814 millió dolláros bevételt termelt a filmszínházakban világszerte.

Nem rejtették véka alá, hogy nem állnak meg itt, lesz újabb rész. A forgatás ma elstartolt Londonban David Yates vezényletével, Eddie Redmayne újra eljátszhatja a Göthe Salmandert, Johnny Depp lesz Gellert Grindelwald, Jude Law Dumbledore-t alakíthatja. Katherine Waterston, Alison Sudol, illetve Dan Fogler szintén jelen lesz. William Nadylam formálja meg Yusug Kama varázslót, Ingvar Sigurdsson testesíti meg Grimmson fejvadászt, Olafur Darri Olaffson bújhat Skender, a varázslócirkusz igazgató bőrébe, Kevin Guthrie lesz Abernathy, Amerika Varázslókongresszusának a vezére és Clauda Kim is felbukkan.

J.K. Rowling dolgozott a forgatókönyvön, a történet 1927-ben indít és néhány hónappal azután játszódik, hogy Salmander segített elkapni a gonosz Grendelwald-ot, akinek sikerül kereket oldania és egyre több követőre tesz szert. Albus Dumbledore – akivel egykoron jó barátok voltak – segítségével tudnák csak ismét elkapni, ő pedig maga mellé veszi régi tanítványát, Göthét és együtt gyűrnék le az ellent. Az ígéretek szerint a film betekintést nyújt néhány nagyobb város varázslatos világába. 2018 november 16-én esedékes a bemutató.

3 komment

  1. Meg ugye Jude Law lesz Dumbli 😀 Dan Fogler-t meg nem kéne visszahozniuk, neki szépen lezárták a sztoriját.

    • Na igen. 🙂 Egyébként a Legendás állatok…nekem kellemes meglepetés volt, Alison Sudol különösképpen.:)

  2. Szerintem úgy szar az egész,ahogy van. Papír karakterek,nem lehet értük aggódni,nem tesznek semmit a sztorihoz.
    Túl hosszú a film,már unalmassá válik. Nincsen rendes score-ja se. Ha összevetném a Harry Potter első részével,de csak is az első részével,az fényévekre van ettől a borzadálytól! Abban voltak karakterek,jó volt a sztori (ki volt dolgozva) Jobban be lett mutatva a varázsló világ. Itt meg semmi,az új lények sem voltak fúú de maradandóak.
    A sztori vége meg elég sablonos volt.
    Ezt vagy jobban kellett volna megírni vagy sehogy se. Én az utóbbira szavazok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *