0

A Sony is készít egy Mulan filmet

mulanNem elég egy hollywoodi verzió a legendás kínai harcosnőből. Rögtön két film is tervezőasztalra került. Már ismeretes, hogy a Disney berkein belül formálódik egy verzió, de ezen kívül a Sony égisze alatt is készül egy produkció. Utóbbinak már rendezője is akad, Alex Graves vezényelhet a forgatáson.

Graves karrierje a 90-es évek közepén indult, de két feledhető film után a tévé világában találta magát. Dolgozott az Ally McBeal, Az elnök emberei (West Wing) szériákon, de ledirigált néhány részt a Trónok harcából (Game of Thrones) is, illetve az Elrabolva (Taken)  sorozat pilotját szintén rábízták.

Egyelőre nincs kitűzve a bemutató időpontja, de valószínűleg csak a Disney változat után kerül a mozikba. Azonban amíg a konkurens inkább a saját animációs filmjét ültetné át élőszereplős verzióvá, addig a Sony inkább a felnőttebbeket célozza meg és kifejezetten a nemzetközi területekre szánja. És persze a legfőbb dolog, hogy a kínaiaknak megfeleljen, hiszen kínaiak is beszálltak a projektbe.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *