6

DiCaprio lesz a producere a Bolygó kapitánya élőszereplős filmnek

captainplanetLeonardo DiCaprio nagy környezetvédő hírében áll. Sokszor hallatta a hangját a médiában, de csak mostanság érzett rá, hogy talán többet érhet el, ha dokumentumfilmeket készít. 2014-ben a Virunga Nemzeti Parkban élő hegyi gorillákról szóló alkotást támogatta és hamarosan még jön néhány figyelemfelhívó, természethez köthető produkció. Ezen túlmenően producerként bepattant a Bolygó kapitánya (Captain Planet) mozifilm mögé.

Még a 90-es években készült az animációs sorozat, amelyben a Földanya 5 tinit választott ki, hogy óva és védje a természetet. Mindegyikük egy-egy gyűrűt kapott (Tűz, Víz, Levegő, Föld, Szív), amelyeknek ha egyesítették erejét, megjelent a hatalmas erejű Bolygó Kapitány és rendet rakott.

Glen Powell és Jono Matt dolgoznak a forgatókönyvön, méghozzá a már említett hat évadot is megélt széria alapján. Ha minden igaz, a történések évekkel a széria után játszódik, szóval teljesen más szereplők lesznek a főhősök.

Korábban a Sony rugaszkodott neki a filmverziónak, de mivel nem jutottak egyről a kettőre a jogokat is elbukták.

6 komment

  1. 3 éve hallottam utoljára a projectről, azt hittem teljesen halott a dolog. Most nagyon meglepődtem. Egyébként mi értelme elkészíteni, ha nem is a rajzfilmsorozat hősei fognak szerepelni benne (kivéve persze magát a Kapitányt és talán Gaiát). És gondolom biztos hogy az ellenfél sem a sorozat ismert ellenfelei közül való lenne. Ennek úgy lenne értelme ha Kwame-Wheeler-Linka- Gi- Ma Ti ötösről szólna, ismert ellenféllel. Akkor nagyon várnám, így viszont nem érdekel.

  2. A sorozat annyira magával ragadott anno, hogy fogmosáshoz is alig mertem vizet használni; aztán rájöttem, hogy a WC tartályban is tiszta víz van. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *