5

Power Rangers előzetes

powerrangersA Saban Capital Group és a Lionsgate 2014-ben szellőztette meg, hogy újabb élőszereplős Power Rangers film van készülőben. Robert Orci is kivette volna a részét a produkcióból, de a Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) kedvéért lelépett. Ashley Miller és Zack Stentz láthattak hozzá a forgatókönyvhöz, 2015 áprilisában Dean Isrealite, a Project Almanac rendezőjét nézték ki a projekt ledirigálására.

Naomi Scott vállalta be Kimberly/Rózsaszín Ranger megformálását, Dacre Montgomery lett Jason Lee Scott/Piros Ranger, RJ Cyler kapta Billy Cranston/Kék Ranger szerepét, Becky G bújhatott Trini Kwan/Sárga Ranger bőrébe/kosztümébe és Ludi Lin formálhatja meg Zack Taylort/Fekete Rangert. Bryan Cranston lesz Zordon, Elizabeth Banks pedig Rita Repulsaként gonoszkodhat.

Öt átlagos gimis számára kiderül, hogy városkájuk földönkívüli fenyegetéssel néz szembe. Csakis ők állíthatják meg az idegeneket, de ehhez arra is szükség van, hogy ne legyenek átlagosak. Félre kell tenniük szokványos hétköznapi gondjaikat és együtt, Power Ranger csapatként kell helyt állniuk.

tn_1powerrposzter1

tn_1powerrposzter4 tn_1powerrposzter5 tn_1powerrposzter2 tn_1powerrposzter3

5 komment

  1. Valamiért olyan érzésem van, mint ha az első transformers előzetesét nézném, borzalmasan buta young adult kiadásban.

    • Ezt mondta Max Landis is, hogy párszor átírták a forgatókönyvét és lett belőle egy Chronicle az előzetes alapján:)

  2. Ha el lessz benne felejtve az az idióta értelmetlen pózolós dolog ami egyébként az összes sorozat meghatározó része akkor nem lessz rossz már az előzetes alapján sem és nem különben szerintem nincs olyan mai 25-6-7 éves aki nem ismerné és ne szerette volna klasszikus uj köntösben ráadásul ugy hallottam hogy készül hozzá a mobil game 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *