3

Marvel/Netflix: Vasököl előzetes. Weaver benne lesz a Defendersben

vasokol

2017 márciusában Vasököl is bemutatkozik a Netflixen. Finn Jones játssza Danny Rand-et, aki 15 évvel ezelőtt repülőgépbalesetet szenvedett és mindenki halottnak vélte. Felbukkan New Yorkban, érthető módon barátai és ellenségei is meglepődnek. Csakhogy Rand nem csupán életben van, hanem még erősebbé vált. Ismerős arcokat is fogunk látni, hiszen Carrie-Ann Moss ismét eljátssza Jeri Hogarth-ot, Rosario Dawson pedig Claire Temple-t.

Netflix presents Marvel's Iron Fist at New York Comic-Con 2016.

Netflix presents Marvel’s Iron Fist at New York Comic-Con 2016.

Mint ismeretes, Fenegyerek, Jessica Jones, Luke Cage és Vasököl egyesíteni fogják erejüket, hogy legyőzzenek valakit. Talán a Bosszúállók valamelyik részében is benne lesznek, de az biztos, hogy a négyes a Defenders sorozatban ütlegelheti a gonoszokat. Egyelőre elég kevés dolgot lehet tudni a szériáról, de a Comic Conon bejelentették, hogy Sigourney Weaver is részese a projektnek. Többen úgy vélik, hogy a színésznő lesz a főellenfél. Viszont tény, hogy a Marvel egyáltalán nem mondta ki, hogy Weaver kit fog alakítani és melyik oldalon fog állni.

3 komment

  1. Pont most pörgettem ki a Luke Cage-t. Nálam felkerült a dobogóra a Stranger Things mellé az év sorozata kategóriában. De az összes többi Netflix-Marvel sorozatot agyon lehetne dicsérni. A sok nézőbarát “A” kategóriás nagyfilm után hatalmas felüdülés a kicsit komolyabb hangvétel és a naturalistább erőszak ábrázolás. Szerintem a Deadpool a legjobb példa, hogy felnőtteket célzó képregényfilmekre van kereslet. Illetve a sorozatoknál sokkal inkább érezni, hogy tétje van a harcnak, több a váratlan fordulat, kevesebb a kiszámíthatóság. Összességében élvezetesebbek, mint egy újabb Thor vagy Captain America film.

    • A Fenegyerek jó volt, a Jessica Jones akkor lendült be, amikor Killgrave is megjelent, addig unalmas volt. A Luke Cage is eddig eléggé nyögvenyelős számomra.

      • Engem egyből berántott a Luke Cage. Mondjuk ehhez sokat hozzátesz, hogy nekem nagyon bejön a zenei világa is. De megértem, ha nehezebben emészthető számodra. Tény, hogy elég lassan bontják ki a történetet. Bár szerintem a kellő alapozás színes, emberibb karaktereket eredményez. Kingpin meg Killgrave sem volt a szokásos tucatfőgonosz. A Daredevil 2. évadjában is már jobban pörögtek az események az eredetsztoris 1. évad után.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *