9

A Kincsem első előzetese

Az Origó tette ki a Kincsem első előzetesét. Nagy Ervin és Petrik Andrea lesznek a főszereplők, mármint a hírneves pacin kívül. Herendi Gábor rendezése 3 milliárd Forintba került.

A történet: Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodakanca. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. A versenypályákon elért siker nem elég méltó visszavágás: Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába.

9 komment

  1. Hát ez a gyenge Hans Zimmer-utánzatra vágott előzetes elég közhelyes, de azért bízom a filmben.

  2. Első blikkre steril, papírmasé… És mi a jó ég az indítókapu kissé kor idegennek tűnik! A KOSÁRLABDA PALÁN PEDIG EGYENESEN ÉRTHETETLEN!!! O_o
    Európába (Fraciao.) leghamarabb 1893-ban jutott el a játék, Kincsem 1887-ben már elpusztult…
    Áááá én ezt már most offolom :/

  3. Ízlése és pofonok, tudom, de én magyar filmben jó pasit alig láttam. Ha nem is érdekelne a sztori – mert baromira nem érdekel – legalább a színészekkel vonzanának be, de nem.
    Hogy a fenébe van az, hogy külföldön a jóképű+tehetséges kombináció létezik, idehaza meg nem?

  4. Az a legszomorúbb, hogy ez egy rettenetesen sok pénzből elkészített tv játék, ami nagyon unalmasan néz ki. Bezzeg a Pálfi György féle formabontó Toldi filmet elkaszálték és helyette ezt a végtelenül unalmas filmet tömték tele pénzel. Szomorú…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *