3

200 millió dolláros kínai kalandfilm főszereplője lesz Schwarzenegger

schwarzeneggerrrrEléggé kevés az esélye, hogy Arnold Schwarzenegger legyen a főszereplője egy 200 millió dolláros filmnek. Hollywoodban nyilván már nem mernének rárakni az akciósztár széles vállaira egy ekkora projektet. De Kínában már nem támasztottak kifogást!

Kalifornia volt kormányzója leszerződött a The Guest of Sanxingdui költséges történelmi 3D-s kalandfilmre. A cím a szecsuáni tartományban található ősi romokra utal, itt fog zajlani a forgatás egy része is.

A munkálatok 2017 márciusában lendülnek be, a bemutató valamikor 2019-ben várható. Egyelőre a további részletek nem ismertek, de állítólag Jackie Chan-t is megpróbálják megnyerni a filmre.

3 komment

  1. Kiváncsi vagyok, milyen lesz, ha összejön. Jó lenne, ha újra benne tudna lenni egy ütős filmben. A “Maggie” c. filmjét szívesen megnézem, ha adódik rá lehetőségem. Állítólag jó lett. A T5-öt, a reklám és a történet alapján, alapból nem néztem meg. Most remélem áll majd a szólás “He’s back!” 🙂

  2. Miután ők húzták ki a genesist is a kakiból, nem meglepő, sok sportoló megy levezetni kínába 🙂

    • De Kínából talán még kevesebb megy vissza a stúdió zsebébe, mint Európából. Vagy 20-25 %. De mondjuk sok filmnél segédkeznek, kínai lóvé nélkül nem lenne Tűzgyűrű 2 sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *