1

Forest Whitaker is aláírt a Fekete Párducra

whitakerForest Whitakert beszippantotta a Disney gépezete. A Star Wars univerzum után belépett a marveles világba is, ugyanis leszerződött a Fekete Párducra (Black Panther), amiben egy wakandai politikust, Zurit formálhatja meg. A képregényben a férfi harcos volt és a főhős szövetségese

Rajta kívül Daniel Kaluuya írt alá mostanában a projektre, a fedélzeten eddig Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Florance Kasumba, Lupita Nyongo’o, Danai Gurrira és Winston Duke tartózkodott.

Kasumba ismét eljátszhatja Ayo-t, aki a Polgárháborúban (Civil War) is felbukkant T’Challa testőrségének vezetőjeként. Eléggé ütős pillanat volt, a Párduc filmben biztos szétrúg néhány valagat.

Kaluuya lesz W’kabi, a Párduc bizalmasa és egyúttal a wakandai biztonsági szolgálat tagja. Jordan testesítheti meg a gonosz Erik Killmongert, Duke is a sötét oldalt erősíti, ő lesz M’Baku. Guira és Nyong’o pedig Okoye és Nakia lesz, Dora Milaje tagjai.

Egy komment

  1. Forest Whitaker akkorát alakított a Kísérlet-ben, hogy akármikor meglátom, az a karakter jut eszembe – és ez nagyon nem jó. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *