9

Stb…

0hpcc

A The New York Daily News úgy tudja, hogy a Warner trilógiát akar a  Harry Potter and the Cursed Childból, a főszerepet Daniel Radcliffe-nek szánják.

Pletyka: Érdekességek a közelgő DC projektekről.

Mark Hamill megerősítette, hogy benne lesz a Star Wars 9-ben.

Spike Jonze parfümreklámot forgatott.

Februárban indul el ismét a The Maze Runner: The Death Cure forgatása.

Dwayne Johnson jelentette be, hogy Karen Gillan is benne lesz a Jumanji folytatásban.

 Jack Reynor, James Franco, Zoe Kravitz és Dennis Quaid bevállalták a Kin sci-fi thrillert. Egy sittet megjárt férfi és testvére ráakad egy furcsa fegyverre és ezt követően mindenki a nyomukba ered. A Bag Man rövidfilm alapján készül.

Doctor Strange sneak peek.

Liam Garrigan lesz Artúr király a Transformers 5-ben.

Anne Hathaway bevállalta a  Jenny Mollen memoárjából készülő film főszerepét, a címe Live Fast Die Hot lesz.

0jm

Kirk Acevedo, Bruce Davison, Spencer Locke, Caitlin Gerard és Ava Kolker is játszani fog az Insidious: Chapter 4-ben.

Kaitlyn Dever és  Hannah Murray leszerződött Kathryn Bigelow detroiti felkelésről szóló filmjére.

A Marvel sorozatot tervez a New Warriorsból.

Jövőre jön a Terminator 2 3D-ben a mozikba.

A USS Indianapolis: Men Of Courage következő előzetese.

Új előzetes a Morgan sci-finek.

Ouija 2 tv trailer.

Igazság Ligája Weird Trailer.

9 komment

 1. Már megint… persze trilógiát, egyetlen színdarabból!!! Honnan ismerős a semmiből trilógia fíling? Ja Peter Jackson… Az bejött? Nekem nem úgy rémlik! Radcliffe amúgysem fogja elvállalni… (remélem!)

 2. Flasztmill: Radcliffe (meg a régi banda) szinte 100%, hogy újra elvállalják. Elvégre mindegyik maradt kb a színészkedésnél (bár Rupert Grint mintha a HP vége óta kiesett volna a pixisből), és egyrészt vagyonokat fizetnének nekik, másrészt már csak haverságból is illene nekik elvállalni, elvégre annak köszönhetik a sztárságukat. (Mint ahogy anno George Clooney is elvállalta a vendégszerepet a Vészhelyzet utolsó évadjában.)
  Viszont a trilógia szerintem is túlzás. Simán elég lenne, ha ugyanúgy megcsinálnák a két részt, mint a színdarabban is van. A hossza is meglenne, nem kéne nyújtani a dolgokat.

  • Egyetértek, a HP-triónak nem nagyon van mire fel hepciáskodnia. Grint teljesen eltűnt, Radcliffe filmszínészi pályája azóta művészileg és pénzügyileg is sikertelen, talán még Watson választott a legjobban szerepeket, de mára ő is kivonult a rivaldafényből (önszántából). Hogy végül elvállalják-e, nem tudom, de úgy tűnik, rászorulnak. Más kérdés, hogy valóban szükség van-e még egy HP-rókabőrre, mindjárt egy trilógia formájában… Ha van egy kis esze a Warnernek, megvárja a Fantastic Beasts… kasszacsergését.

 3. @TIPCA @Nikodemus
  Szedjük kicsit szét a dolgot, mert itt össze-vissza kuszálva fel lett dobva egy csomó minden. 1. Egyikük sem (Radcliffe, Watson) mainstream filmekkel foglalkoznak. 2. Grint saját bevallása szerint sem tud magával mit kezdeni, régebben is azt mondta lehet hogy felhagy a színészkedéssel. 3. VAgyonokat fizetnének nekik, az biztos, csak kérdés hogy kell-e nekik plusz pár millió GBP! ?? 4. Haverságból pont el is vállalhatnák, azonban kötve hiszem, hogy Rowling nélkül, vagy áldása nélkül tennék ezt (ez amúgy a leggyengébb érv!). 5. Radcliffe-en kívül a másik kettő még nem nagyon nyilatkozott hogy valaha még ebben az életben újra eljátszanák-e leghíresebb szerepüket, ez így önmagában is eléggé bizonytalanná tesz sokmindent. 6. Daniel is annyit mondott “Rendkívüli körülmények kellenének hozzá…” “nincs kizárva” 7. EGYIKÜK SEM SZORUL RÁ sem anyagilag sem művészileg meg egyébként sem erre! Miért szorulnának? Ezt egyáltalán nem értem…

 4. “1. Egyikük sem (Radcliffe, Watson) mainstream filmekkel foglalkoznak.”

  Khm, Noé? Victor Frankenstein? Szemfényvesztők 2.?

  “2. Grint saját bevallása szerint sem tud magával mit kezdeni, régebben is azt mondta lehet hogy felhagy a színészkedéssel.”

  Vagyis nem futott be azóta művészileg és anyagilag sikeres színészpályát. Ahogy a másik kettő sem.

  “3. VAgyonokat fizetnének nekik, az biztos, csak kérdés hogy kell-e nekik plusz pár millió GBP! ??” + 7.

  Szabadon dönthetnek nyilván, de nem nagyon van miért nemet mondaniuk (lásd pl. SW VII és az öreg trió).

  “4. Haverságból pont el is vállalhatnák, azonban kötve hiszem, hogy Rowling nélkül, vagy áldása nélkül tennék ezt (ez amúgy a leggyengébb érv!).”

  Miért kéne ezt Rowlinghoz kötni? Nyilatkoztak bármikor erről, hogy csak Rowlinggal, nélküle semmiképp stb.? Én nem emlékszem ilyesmire.

  5-6.: bevallom, nem követem nyilatkozataikat, annyi rémlik, hogy szkeptikusan álltak eddig a kérdéshez.

  • A hármuk közül Grint tűnt el igazán. Szerintem a vicces mellékkarakter szerepéből akart kitörni. De azért az Into the White elég jó volt tőle.
   Radcliffe szerintem tudatosan akart szabadulni a nagyobb filmektől és színházban is játszik. Watson pedig azért több helyen benne van a toplistás jó csajos felsorolásban. De alapvetően nem a mainstream vonalban mozognak, szerintem. Viszont szerintem mindkettő benn tudott maradni a filmipar véráramában.
   Hogy benne akarnának-e lenni egy újabb filmben? Ez az egész pénzről szól, ha kapnak egy nagy adag lóvét, akkor jönnének vígan. Csak ugye megcáfolták, hogy készülne a film.

  • Watson: My Week with Marilyn, The Perks of Being a Wallflower, The Bling Ring, This Is the End, The Colony, The Regression. A Noah és a Szépség és a Szörny a kivételek amik erősítik a szabályt.
   Radcliffe: The Woman in Black, Kill YXour Darlings, Horn, What if, Swiss Army Man és ehhez is 2 nagyobb film még pluszba ami valóban nagy szabású
   Ezért mondom hogy nem a mainstreamben utaznak.
   Elég sok interjút olvastam velük és nekem úgy tűnik nem is akarják erőltetni a filmes, színészetes vonalat. Persze eladók sem lesznek a sarki boltban, viszont nem is érződik az erőlködés részükről. Rowling és a srácok tartják a kapcsolatot a mai napig és természetesen jóban is vannak, ezért nem gondolom, hogy ha Rowling nem állna egy projekt mellé akkor bevállalnák! A SW öregjeihez meg nem lehet őket hasonlítani. Nem telt még el elég idő hogy kényszerből vagy kétségbeesésből, netán anyagi okokból el kelljen bármit is vállalniuk. Más iskola, nem hollywoodban nőttek fel, nincs rajtuk az a degenerált karrierépítgetés amiben rengeteg sztár benne van, vagy kiesik belőle. És mégegyszer, egyenként kb. 30millió angol font sterling lapul a számláikon, nem 50 fős sleppel bulizgatnak évközben folyamatosan, rendezett, szűkölködés nélküli életet élnek, nincs szükségük egy újabb HP filmre (egyelőre). Persze 20-30 év múlva én is biztos szívesen beülnék rá de biztosan nem ebben az évtizedben és nem is a következőben. A HP könyvekkel és a szereplőkkel nőttem én is fel, és nem akarom hogy a WB nekiálljon meggyalázni a HP emlékeimet szar és fölösleges filmekkel. Majd egyszer…

   • A filmlistákat köszönöm, igazad adok: tényleg nem a mainstreamben utaznak. Mondjuk amikor azzal próbálkoztak, rendre felsültek…
    Szintén nem tudtam, hogy Rowlinggal kapcsolatot tartanak, s hogy nem feltétlenül terveznek filmszínészi karriert.
    Abban egyetértünk, hogy nem kéne erőltetni a dolgot egy pár évig a stúdiónak, s ahogy olvastam, cáfolták is az értesülést.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *