6

Leto a Szárnyas fejvadász 2-ben

letoÚjabb taggal bővült a Szárnyas fejvadász 2 (Blade Runner 2) szereplőgárdája, Jared Leto aláírt a folytatásra, de sajnos nem lehet tudni, hogy kit fog alakítani és mennyi ideig lesz látható.

A színészek eddigi névsora: Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, David Dastmalchian, Hiam Abbass, Lennie James,  Dave Bautista.

Denis Villeneuve dirigálhatja a produkciót, a bemutató 2017. október 6-án esedékes.

 

6 komment

  1. Megpróbáltam megnézni az első részt, kábé 10 percet bírtam belőle, olyan szar volt. Arra számítok hogy a második rész tízszer jobb lesz, és nem lesz köze az első részhez.

  2. Csak a szokásos. Az “agykikapcsolásra” kondicionált közönség nem érti, hogy mitől jó egy film, aminél használni is kell az agyat aktívan. Nem értik, hogy ezt a filmet nem csak nézni kell, hanem átélni. Ettől lehet huszadjára is megnézni élvezettel, mert életre kelti az embert és katarzist ad. Veled marad sokáig és elgondolkoztat. Persze tudom ez fárasztó dolog.

    • Azért ne vitassuk el egymás ízlésének létjogosultságát, de részben egyetértek. A Szárnyas fejvadász egy másik kor szülötte, hangulatteremtése, látványvilága, tempója gondolkodásra késztet, Ridley Scott nagyon eltalálta, hogyan kell adaptálni egy PKD-novellát. Stúdiófilmként is ritka madár, ma már egyáltalán nem készülnek hasonló felfogású alkotások.
      Paradox módon épp ezért várom ezt a folytatást, mert a szereplőgárda igen veretes, a forgatókönyv állítólag jó, a rendezőt pedig Denis Villeneuve-nek hívják. Szóval van remény, hogy méltó folytatás készül.

  3. @Lothor: a hasonlóságra vonatkozó részre írom, próféta szóljon belőled! Nem a te ízlésed, ennyi. De a Szárnyas fejvadász attól még sci-fi mestermű. Egy régi, mára sajnos eltűnőben lévő filmes iskola remeke. Ahogy Vangelis zenéje is. Ez a folytatás teljesen felesleges, már a rendezői változat is csak bőrlehúzás volt. Hollywood egy újabb klasszikust fog beégetni csak azért, hogy megfeleljen az éppen aktuális trendnek/kornak és kisajtoljon a zsebekből némi pénzt.
    @Buchek8: szerintem a Gyűrűk Ura és a Marvel filmek a túlértékeltek, nem a Szárnyas fejvadász. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *