2

Újabb előzetes a Fantasztikus Négyesnek

fantastricfourposterA legtöbb Marvel rajongó várja, hogy a film elhasaljon és a Fox elálljon a további részek legyártásától, így a jogoktól is elesnének idővel. De ha a reboot meg is bukik, vannak még egyéb lehetőségek is. Hiszen egy-két X-Men kalandban vendégszerepelhet Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan vagy éppen  Jamie Bell. Ráadásul a crossover lehetősége is igen nagy. Ám a Fox nem fogja csak úgy visszaadni a jogokat, így sajnos esélytelen, hogy a négyes feltűnjön a Bosszúállók harmadik vagy negyedik felvonásában. Meg ugye miért is paktálna le a Fox a Sonyhoz hasonlóan? Pókember univerzumát eléggé nehézkesen tudták volna bővíteni, a mutánsok és a fantasztikusok világát szépen ki lehet tolni. Mellesleg kiderült, hogy Dr. Droom nem is lesz hacker.

És karaktervideók – Reed Richards

Láthatatlan nő

A Lény

Fáklya

2 komment

  1. Fasza ez a faji egyensúlyos polkorrekt marhaság.Mostmár a szük családon belülis vannak eltérések.Minek ezt ennyire eröltetni??Számomra a Thorban is ez volt a legzavarobb.

  2. Ha anyagliag nem is lesz bukás, valahogy úgy érzem, nem lesz folytatása. Károgok előre, tudom. De ezek a trailerek, könyörgöm. Mondjuk nem kötelező ezt sem megnézni, addig jó nekem. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *