9

San Diego Comic Con 2015

logan

Hugh Jackman megerősítette, hogy a Wolverine 3 után szögre akasztja adamantium karmait. És elmondta, hogy a harmadik felvonás az Old Man Logan képregénysztorin fog alapulni. Ez a történet 50 évvel azután játszódik, hogy a hősök elbuktak és a szupergonoszok nyertek. Logan megfogadta, hogy soha többé nem harcol, családot alapít, fizeti az “adót”. De pénze elfogy és pont kapóra jön, hogy a megvakult Sólyomszem beállít hozzá, egy ajánlattal.

A Zöld Lámpás film címe: Green Lantern Corps.  Ez az az intergalaktikus rendőrosztag, amely az univerzum 3600 szektorában fenntartja a rendet és több milliárd évvel ezelőtt hozták létre.

Ennio Morricone szerzi a The Hateful 8 zenéjét, itt egy pompás poszter Quentin Tarantino filmjéhez.

Tarantino ugyan nem tervezi a Kill Bill 3-at, de azt mondta, hogy nem zárja ki a lehetőséget, hogy egyszer lesz belőle valami.

Apokalipszis négy lovasa: Magneto, Ciklon, Angyal és Psziché.

Animációs film lesz Alan Moore Gyilkos tréfa képregényéből. Ebben Joker elhatározza, hogy egyetlen nap alatt őrületbe kergeti James Gordont.

Fantasztikus Négyes poszter.

X-Men Apokalipszis poszter, amely a főgonoszt ábrázolja. Pár másodperces teaser, rossz kamerás.

Guillermo del Toro szívesen leforgatja egy Jabba spin off filmet, amolyan Keresztapa módra.

Kamerás Suicide Squad előzetes.

Az X-Men – Fantasztikus négyes crossovert nem cáfolták és nem is erősítették meg. Viszont Miles Teller, Reed Richards megformálója azt mondta, hogy csak a nagyobb pénz reményében összeereszteni a két csapatot nem jó ötlet és reméli, hogy ha lesz ilyen film, akkor előállnak egy remek sztorival.

Carrie Fisher a Star Wars 7 forgatásán.

Újabb The Man from UNCLE előzetes.

Stan Lee selfie-zett a Deadpool, az X-Men és az F4 szereplőgárdájával.

Képek a Feltámad a vadnyugat sorozatból: 1_, 2_, 3_

A Büszkeség és balítélet meg a zombik szereplőgárdája.

Denis Leary egy interjúban elmondta, hogy a harmadik Pókember filmben a főhős képes lett volna visszahozni a holtakat az életbe és Stacy kapitányt is feltámasztotta volna.

Tales of Halloween horrorantológia előzetes.

Green Inferno.

9 komment

 1. Pfúj, külön filmet akarnak csinálni arról az undorító Jabbáról, a star wars univerzum legundorítóbb teremtményéről! Jabba puszta látványára elhányom magam. Főleg ha azt akarják filmre vinni, hogy nőtt fel a Nala Huttán a többi huttal. Sose valósuljon meg!

  Tehát azt találták ki, hogy az X-men Apokalipszisben, Angyal, Ciklon, Magneto és Pszihé lesznek a 4 lovas? Nagy marhaságnak tartom, ugyanis a négyből csak angyal volt lovas, a másik három soha. Miért kell ez a baromság? Nyugodtan lehetnének a Lovasok ismeretlen személyek.

  Nagy baromságnak tartom az X-men – Fantasztikus négyes crossovert, szerintem sokkal jobb lenne egy X-men – Bosszúállók Crossover. Annak lenne értelme. Remélem Hollywoodnak van annyi esze hogy erre rájön.

  Ami a Farkas 3-at illeti, az a bizonyos jövő 50 év múlva, véletlenül nem Apokalipszis korát jelenti? Szerintem illene hozzá, láttam már rajfilmen Apokalipszis korát, hogy minden X-men halott volt, csak Farkas nem.

  Ja és örülök hogy rebootolják a Zöld lámpás filmet, az előzőt meg se mertem nézni, na majd ezt.

  • X-Men – F4 közös történet több is van, annak idején magyarul is megjelent az egyik. Viszont ezekkel a pelenkásokkal tényleg nem kellene erőltetni a moziváltozatot…:)

 2. LOTHOR: Az X-Men Evolúció sorozatban a Prof, Magneto, Ciklon és Mystique voltak a lovasok, szóval sztem simán belefér ez a kis változtatás. Persze, idegenekkel is működne a dolog, de az rátesz a feszültségre, hogy az X-eknek a saját barátaikkal kell felvenniük a harcot.

  A Vénember Logannel az a gond, hogy rengeteg olyan szereplő van benne, akik nem szerepelhetnek a Wolverine filmekben. Alapból Sólyomszem, a Hulk család, Vörös Koponya, Pókember lánya, plusz a többiek. Persze biztos meg lehet oldani, de úgy nem fog akkorát ütni talán.

  A halott feltámasztó Pókember meg WTF?!

  • Nekem Jackman kijelentéséből az jött le, hogy drámázni fognak:) Megint. Lesz családja, éldegél, elindul majd valamerre. Csak mondjuk Sólyomszem helyett lesz egy vak Küklopszunk:) Valahogy úgy gondolom, hogy egy-két hasonlóság lesz, de full különböző lesz és nem csak a jogok miatt.

   • Én nem bánom, ha megint drámázás lesz, csak végre hozzanak már össze harmadszorra egy normális forgatókönyvet (plusz egy jó ízlésű rendezőt), mert ez az előző két filmben enyhén szólva nem sikerült.

 3. Azért kár lenne még Rozsit temetni, márpedig az Old Man Logannel nyugdíjaznák is. Ki sem lett igazán használva a potenciál a karakterben. Illendő lenne végre egy normális filmet forgatni.
  Deadpool! Suicide Squad ide-vagy oda, 2016 Deadpool éve lesz.

  • Az nem jelent semmit., hogy öregebb lesz Wolverine. Az első és a második rész között is volt pár évtized. Meg gondolnak egyet és visszaugranak a múltba a következő résznél. De én még azt is el tudom képzelni, hogy Jackman amúgy sem bújik többet a karakter bőrébe, szóval keresnek egy öregebb színészt (hahó Liam Neeson:)) és ő apríthat tovább a posztapokaliptikus Amerikában az Old Man Logan folytatásában. Viszont ebben az esetben meg tuti nem lesz egyezség a Marvellel, hiszen szerintem ők nem akarnak egy olyan világot, ahol a hősök elbuktak.

   • Ez az ide-oda ugrálós téma az időben bennem is felmerült, mint alternatíva.Addig biztosan nem lesz bukott hősökkel teli világ, amíg a bevételi ráta ilyen mértékben felfelé ível.
    Megnézném a Liam Neesont öreg Wolvie-ként. Ps-ra fel! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *