4

The Revenant előzetes

revenant12001-ben Akiva Goldsman rátette a kezét Michael Punke ki nem adott kéziratára, a The Revenantra. A forgatókönyvet Dave Rabe-re bízta, a rendezői teendőket Park Chan-wook láthatta volna el és Samuel L. Jacksont képzelték el főszereplőnek. Miután a direktor bedobta a törülközőt a projekt parkolópályán pihent 2010-ig. Ekkor John Hillcoat ült a tárgyalóasztalhoz, illetve Christian Bale neve keringett a projekt körül. Egyikük sem írt alá. 2011 augusztusában Alejandro Gonalez Inarritu huppant bele a rendezői székbe és megemlítette, hogy Leonardo DiCaprioval, illetve Sean Penn-nel képzeli el a filmet. 2012 márciusában Inarritu másfelé kacsingatott, hiszen a New Regency őt kérte fel Jennifer Vogel könyvének, a Flim-Flam Mannek a vászonra viteléhez. Majd a mexikói filmes ezt is félretette, miután esély kínálkozott a Birdman megvalósítására. A kirobbanó kritikai sikert követően került előtérbe a The Revenant, de ekkor már csak DiCaprio tartózkodott a fedélzeten, Penn helyére Tom Hardy érkezett, Will Poulter, Lukas Haas és Domhnall Gleeson is bevállalta a filmet.

A 19. században játszódó történetben DiCaprio játssza Hugh Glass prémvadászt, aki egy csapatot vezet a vadonban. Miután egy medve csúnyán helybenhagyja a többiek magára hagyják, kirabolják. Ám a férfi túléli és bosszúra szomjazik. Revansot venne azokon, akik cserben hagyták.

4 komment

  1. De még mennyire, hogy várós! DiCaprio meg Hardy párosa alapból megvett kilóra, de az operatőri munka, az valami óriási!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *