0

Néhány érdekesség a Deadpoolról

deadpoolcomicconSan Diego-ban Deadpoolról is szó esett, levetítettek egy rövid előzetest, ami talán jó minőségben kikerül a világhálóra Ryan Reynolds így indított: “Pont egy évvel ezelőtt néhány vadbarom kitette a tesztfelvételt a világhálóra. Na, ennek köszönhetjük, hogy mi most itt vagyunk. Ti itt mindannyian , az internet, a rajongók értétek el, hogy a stúdió belemenjen a filmben. Ti csavartátok hátra a kezüket és szorongattátok a cseszett nyakukat, ami miatt itt lehetünk. “

Megerősítették, hogy a film R kategóriás lesz, úgy, ahogy ígérték. „Hatalmas csodának tartom, hogy a stúdió belement a besorolásba.” – mondta  Reynolds, amihez Tim Miller rendező annyit tett hozzá, hogy eleve így indult a projekt, majd volt egy PG-s elképzelés és aztán megint R-es lett.

Morena Baccarin alakíthatja Vanessát, a színésznő úgy jellemezte nem éppen egy beszédes típus és tökéletesen passzolni fog a főhőshöz. Megjelenik a kevésbé ismert Negasonic Teenage Warhead is, aki egy 15 éves közönyös, de eléggé erőteljes csaj, Kolosszus oktatgatja.

Ed Skrein bújhat Ajax bőrébe, a színész lesz a főgonosz. Végül is, miatta lesz Deadpoolból az, aki. Amikor hősünkről kiderül, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved Ajax cégéhez fordul segítségégért és pont ő adja meg neki a különleges erőt, azaz a Wolverine-hez hasonló öngyógyító képességet, de az arca eltorzul. Gina Carano játszhatja Angel Dustot, a nő Ajax oldalán áll.

Reynoldsék megnyugtatták a közönséget, hogy a filmben minden benne lesz, ami miatt a képregényt bírják a rajongók. Az is elő fog fordulni, hogy Deadpool a nézők felé fordul és elmondja, hogy mit akar, azaz áttöri a negyedik falat.

Kamerás előzetes

Comic Con


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *