5

Képek a Jessica Jones sorozatból

A Marvel Jessica Jones-t és Luke Cage-et nem mozifilmben, hanem sorozatban mutatja be, akárcsak a Fenegyereket. A Jones szériában vendégeskedik Cage is, a képeken látható, hogy kissé lángra kapott, de nem kell érte aggódni, mivel sebezhetetlen. Egyébként a sztori azután játszódik, hogy Jones szuperhős karrierje tragikus véget ér és a nő ezt követően nyomozóként dolgozik, kifejezetten olyan ügyeket kap, ahol különleges képességekkel bíró emberek az érintettek.

  jessicajones2

jessicajones3

jessicajones5

jessicajones4

5 komment

    • Elérhető lesz a neten. A Netflix jó szokása, hogy általában elérhetővé teszi sorozatait a neten és nem kell a következő részre várni.

    • Lehet, hogy soha nem is lesz TV premier nálunk. A netflixnek pont az a lényege, hogy nem tvre szánják. Tele is van pakolva olyan dolgokkal, hogy széjjel kéne vagdosni, hogy egy országos adó fő műsoridőben lejátszhassa. Amit meg valszeg nem engednének. Van netflix sorozat, ami megy tvben, de nem ez a jellemző. Azt akarják, hogy rájuk fizess elő. A netflix maga jön majd magyarul is talán jövőre valamikor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *