3

Megerősítve: Ben Affleck írja és rendezi a Batman filmet

batmanFelröppent pár hete a hír, hogy Ben Affleck rendezi a Batman filmet. A Deadline megerősítette, hogy valóban ő dirigálhatja a produkciót és egyúttal Geoff Johns-szal közösen megírja a forgatókönyvet is. A forgatás a Live By Night befejezése után indulna, a Dennis Lehane regényéből formálódó thriller régóta tolódik és Affleck előbb ezt akarja letudni.

A Deadline forrásai szerint az írók azonos hullámhosszon vannak, máris rengeteg jó ötletük van és valószínűleg nyár végére meg is lesz a szkript első változata. Majd Affleck novemberben elindítja a Live By Night forgatását és befejezése után koncentrálhatna a sötét lovagra.

Affleck munkásságát jó ideig mindenki szapulta, majd a Hideg nyomon (Gone Baby Gone) mindenki meglepődött, mivel egészen jó filmet adott ki kezei közül. A Tolvajok városával (The Town) bizonyította, hogy valóban tud rendezni és hirtelen megsokasodtak az ajánlatok az asztalán. Sokat tett azért, hogy a róla kialakult negatív kép megváltozzon.

3 komment

  1. De mi a francnak van erre szükség!? A Christian Bale-es Batman trilógiával a maximumot hozták ki Batmanből, ennél jobban Batman filmet nem, ismétlem NEM lehet csinálni. NE rebootolják a Batmant megint, mert nincs rá szükség. Hollywood ennyi erővel rebootolhatná a Harry Pottert is. Inkább csináljanak negyedik részt a Christian Bale-es trilógiának.

    • De a Nolan-féle trilógia földhözragadt, valóságos Batmant mutatott be. Ami pont nem passzolt volna az Igazság Ligájához. Nyilván most sokaknak ez az etalon, de be kell látni, hogy Bale Batmanje nem illett volna a DC-s univerzumba. És a DC-nek most nagyon kell tepernie, hogy felvegye a versenyt a Marvellel, még szép hogy behozzák a sötét lovagot. Részemről jöhet.

    • Egy szó a válasz: pénz.

      A Nolan-Bale páros nem volt hajlandó fejőstehenet csinálni a Batmanjéből (nagyon helyesen), ráadásul amint arra Koimbra is utalt, a hangvétel kilógna a DC-univerzumból, tehát újragondolták. Remélem, azért Afflecknek lesz elég mértéktartása és arányérzéke ahhoz, hogy egy korrekt, nézhető filmet tegyen le az asztalra. Ehhez persze az kellene, hogy Snyder meg Goyer ne legyen a közelben…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *