0

InterCom hírlevél

intercom

Papírkoncert papírzenészekkel

155772163BB083_Victoria_s_SNem érdemes Los Angelesbe költözni. A Papírvárosok (Paper Towns, hazai bemutató: július 30.) – az év talán legkúlabb filmje lesz. Bemutatója közeledtével alkotói azt is szeretnék megmutatni, hogy a zenéje legalább olyan jó, mint a látvány, és koncertet rendeznek a filmzene előadóinak fellépésével. És hogy az angyalok városától távolabb élők se maradjanak ki a jóból, a 20th Century Fox és az Atlantic Records szervezte eseményt a Youtube Space LA-n élőben lehet követni. Elég a #getlostgetfound-ra rákeresni.

A John Green (a Csillagainkban a hiba) írójának regényéből készült filmben egy srác egy különleges lány után nyomoz. A koncert szervezőinek szerencséjére, a főszerepet játszó Nat Wolff maga is zenész, a nézők pedig azért sem fognak panaszkodni, hogy a női főszerepet játszó világsztár modell, Cara Delevingne is a fellép majd az eseményen. De rajtuk kívül még számos menő illetve feljövőben lévő banda játszik majd: többek közt Vance Joy, a Saint Motel és Sam Bruno. A koncertre július 18-án, szombaton, magyar idő szerint hajnali 3-kor kerül sor – ha valaki esetleg aludna már akkor, annak marad a rögzített változat.

IC Press

Az esemény YouTube linkje: https://youtu.be/iDB1ZajgAAM

A szupernő fogyózik

Aki szuperhősnek születik, előbb-utóbb azzá is válik. Kate Mara esetében ez tényleg igaz. Rooney Mara nővére majdnem eljátszotta már a macskanőt A sötét lovag – Felemelkedés-ben, és szintén a második jelölt volt Lois Lane szerepére az Az acélember-ben (helyette Anne Hathwaway illetve Amy Adams örülhetett). A 32 éves színésznő most végre igazi szupercsapat tagja lett. A Fantasztikus négyes (Fantastic Four, hazai bemutató: augusztus 13.) tagjaként ő lesz a láthatatlan lány.

– Ha valaha szuperképességet kívánhattam volna, repülni akartam volna – mondta újságíróknak a hosszú forgatás végén a színésznő. – Úgyhogy az a pár hét, amit a filmezés során kábeleken lógva töltöttünk, olyan volt nekem, mint egy kalandtábor. Csak az volt fura, hogy egy zöld vászon előtt kellett kétségbeesve kiabálnunk – a ránk zuhanó szikladaraboknak nyomát sem láttuk.

Arra a kérdésre, hogy fárasztó edzés, akciójelenetre emlékszik-e egyáltalán a filmezésből, Kate Mara ezt felelte:

– A legnagyobb kínnal járó feladatom az volt, hogy jól nézzek ki a spandex ruhában. Vagy három hónapig viseltem: sokat fogyókúráztam előtte.

IC Press

0kmm

Guy Ritchie, a viccmester

Az acélember, mármint Harry Cavill, Superman életre keltője tanult valami nagyon fontosat: humort. A San Diegóban múlt vasárnap véget ért, hatalmas rajongói találkozón, a Comic Conon azt mondta, ha Guy Ritchie rendező (a Sherlock Holmes-filmek készítője) nincs, ő sosem jön rá, hogy vad akció és vad humor mennyire összefér. A megvilágosodásra Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E, hazai bemutató: augusztus 20.) című kémfilm forgatása közben került sor, ahol Cavill a ’60-as évekbeli CIA legjobb emberét játssza, akinek átmenetileg szövetséget kell kötnie addigi fő ellenségével, egy szovjet szuperkémmel (akit Armie Hammer alakít). Azt is megosztotta, hogy a filmes humorral való nagy találkozás valószínűleg megváltoztatja, ahogy ezentúl színészkedik majd.

– Mi csak elmondtuk a szövegünket – emlékezett a forgatásra partnere, Hammer kicsit másképp. – A humort Guy Ritchie utólag, a vágásnál tette bele.

Abban viszont egyetértettek, hogy Ritchie az akciójelentek során rájuk bízott egyet mást: ennek köszönhetően, kaszkadőr nélkül, csak ketten zúzhattak porrá egy római nyilvános vécét egy hatalmas verekedésük során.

IC Press

A szellemirtók szelleme

A mozi szerelmesei egy ideje már biztosak lehetnek benne: a szállongó hírek igazak, a szellemirtók visszatérnek. A klasszikus komédia humoráért a Női szervek és A kém rendezője, Paul Feig rendező vállal garanciát. Az ő nagy ötlete az is, hogy az új csapat csupa nőből fog állni: Feig kedvenc színésznője, Melissa McCarthy valamint Kristen Wiig, Leslie Jones és Kate McKinnon vadászik majd a parajelenségekre.

A legújabb – és valószínűleg nagyon sok rajongónak örömet okozó – hír a projekttel kapcsolatban az, hogy a régi társulat áldását adta az új változatra. Dan Aykroyd, az eredeti kitalálója, társírója és főszereplője szerepet vállalt Feignél. Taxisofőrt alakít majd, aki véletlenül keveredik bele a kísértetiesen szellemes eseményekbe, és a meg nem erősített hírek szerint, az előző filmjéből származó, egyik legendává vált szövegét is elmondja majd.

Aykroyd a Twitteren (#ghostbusters) tette közzé a jó hírt, és rögtön nagyon dicsérte a jelenetbeli partnerét, Wiiget: szeretnivaló, nagyon vicces, nagyon vagány nőnek nevezte. Azután hamar törölte a posztot. Az új Szellemirtók körül még nagyon sok a titok. A film 2016 nyarán kerül a mozikba.

IC Press

0km

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *