2

Az – A Mama rendezője rendezheti a két felvonásos filmet

stephenkingitEgészen jó úton haladt az Az (It) remake a megvalósítás felé, majd Cary Fukunaga kiszállt a projektből. A rendező és a New Line egy-két dologban (pl. a büdzsé) nem értett egyet és a kreatív nézetkülönbségek bevetésével Fukunaga búcsút intett. Helyére Andy Muschietti érkezett, aki a Mama horrorral tette le névjegyét Hollywoodban. Azaz a fejesek nem egy tinikre szabott produkciót képzelnek el, a direktor A múmia (Mummy) reboot fedélzetéről is azért távozott, mert a stúdió inkább egy családi kalandfilmben gondolkodott.

A THR információi szerint új forgatókönyvírót is szeretnének leszerződtetni, aki Muschietti elképzeléseit is beleszövi a sztoriba. Egyúttal a New Line beadta a derekát és rábólintott a Stephen King regényéből formálódó  két felvonásos filmre. Fukunaga és a stúdió közötti egyik nézeteltérés pont ez volt, hiszen a rendező az első részben bemutatta volna a főbb karaktereket, majd a másodikban már idősebbek lettek volna a szereplők.

Will Poulter bújhatott volna a gonosz bohóc bőrébe, de ő már lelépett. Nincs kizárva, hogy a színész visszatér, attól függ, hogy mennyire lesz betáblázva.

2 komment

  1. Nem is értem, miért nem jutott még eszébe a hollywoodi fejeseknek egy Stephen King franchise kiépítése. Az ő könyvei tele vannak kisebb-nagyobb szerepben visszatérő karakterekkel, utalásokkal más könyvekre, stb. Előbb vagy utóbb úgyis mindből remake lesz, akkor már megcsinálhatnák, hogy aki pl a Halálos árnyékban Pangborn seriffet játssza mellékszereplőként, ugyanaz kapja a főszerepet Pangbornként a Hasznos holmik remake-ben… Vagy ott van Randall Flagg, aki a Végítéleten kívül kismillió King írásban felbukkan.

  2. Már jó lenne,ha már elkezdenék forgatni a filmet,mert az ígéretekből nem lehet filmet nézni. Az sem lenne baj,ha 4 részre bontanák a filmet,mert azért elég sok minden történik benne. Én még mindig reménykedek egy R-s besorolásban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *