1

Már van forgatókönyv a Mad Max folytatáshoz

madmaxbanner1

Mindenki lenyugodott a Mad Max: A harag útja (Mad Max Fury Road) után, hiszen elég szépen indított a kasszáknál. Így George Miller is beszélhet a folytatásról, bár túl sokat nem árul el. „Van még egy forgatókönyvünk és egy novellánk. A sok csúszás miatt megírtam a háttértörténeket és így alaposan kibővítettem a bemutatott világot is.” – hozzátette, hogy storyboard ezekhez nem készült, viszont az ötödik felvonásnak már adott címet: Mad Max: The Wasteland. Az is kiderült, hogy Heath Ledger lehetett volna a főszereplő, vele régen sokat beszéltek a karakterről. Ő tudta, hogy milyennek kell lennie Max-nek és a következő színész, aki ezzel tisztában volt az Tom Hardy volt.

Charlize Theron pedig így beszélt a negyedik filmről “Gyakorlatilag egy kocsiban szorongtunk végig a munkálatok alatt. Egy háborús filmet forgattunk egy mozgó járgányban, elég kevés volt a zöld háttér előtti felvétel. Olyasmit kell elképzelni, mintha a családdal elmentünk volna kocsikázni, csak éppen nem volt útirány. Egyszerűen csak mentünk előre. Egyenesen bele a semmibe, néha teljesen őrjítő volt.”

Alant néhány concept art tekinthető meg, amelyek még a 90-es évek végén készültek. Hát igen, így festett volna Furiosa.

madmaxconcept4 furiosaconcept1 furiosaconcept2 furiosaconcept3 madmaxconcept1 madmaxconcept2 madmaxconcept3

Egy komment

  1. Aki látta már a filmet az meg tudná mondani, hogy megéri e a 3D-s verzióra beülni, mert annyira nem volt élvezet egyik film se 3D-ben szóval nagy most az agyalás..aki tud segíteni a döntésben azt megköszönném 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *