0

A dühös rajongók elérték, hogy ne legyen found footage a következő Jason hentelés

jasonPár évvel ezelőtt reppent fel a pletyka, hogy a következő Jason Voorhees film found footage stílusban fog készülni. És később a producerek sem cáfolták a híresztelést, csak kicsit finomítottak rajta, úgy fogalmaztak, hogy vizsgálják a lehetőséget. A rajongók viszont teljesen felháborodtak, netszerte hangot adtak véleményüknek. Brad Fuller a Schocktillyoudrop oldalnak adott interjút,

„Amikor kiderült, hogy found footage stílusban készülhet el a film eléggé sok negatív vélemény látott napvilágot. Világossá vált számunkra, hogy nem rajonganak az ötletért…Szerintem eléggé jól alakult, hogy hosszabb ideje ülünk a projekten, mivel most már biztos, hogy nem lesz found footage jellegű.” – Gyakorlatilag fellélegezhetnek a franchise rajongói. De meddig kell várni az újabb filmre?

„Az utolsó fázisnál járunk és reményeim szerint a következő 1-2 hónapon belül megkapjuk a forgatókönyvet és végre visszatérhetünk a Kristály-tóhoz. Jasonnek eléggé erőteljes a jelenléte a filmekben, az emberek odavannak érte és szeretik, amit csinál. Hasonló helyzetet akarunk teremteni, ahol Jason ugyanezt tudja tenni, de mégsem olyan lesz, mintha mindezt ezerszer láttad volna.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *