3

Milla Jovovich az In the Lost Landsben

jovovichGeorge R.R. Martin hatalmas népszerűségnek örvend fantasy körökben, nem véletlenül. A nevéhez köthető Trónok harca (Game of Thrones) szériát szintén több millióan nézik és repesve várják, hogy elinduljon az újabb évad. De azért nem csak Westeroson zajló történéseket adott ki a szerző, jó néhány regényt és novellát tett le az asztalra.

Kanadai-német koprodukcióban valósul meg az In the Lost Lands, amely Martin három, nőcentrikus novella alapján készül. A főszerepre Milla Jovovich-ot akarják megnyerni, mellette Justin Chatwin lenne látható.

Az első sztoriban Jovovich alakíthatja Gray Alys varázslónőt, a kísérteties pusztaságban utazik keresztül, hogy teljesítse egy királynő kérését. Csakhogy az uralkodó kívánsága borzalmas árral jár. A másik szál Sharrát mutatja be, aki szeretne együtt lenne kedvesével, ám ehhez le kell győznie a hét világ kapuját őrző sárkányt. Ám útja során elcsábítja egy kastély ura és mint kiderül, ő az, aki a kapu felügyeletéért felel. A harmadik, futurusztikus történetben, a Bitterbloomsban egy fiatal barbár lányt kerít hatalmába egy űrhajón lévő magányos boszorkány.

A forgatás Németországban fog zajlani, év végén indulnának a munkálatok. A rendezői feladatokat Constantin Werner láthatja el.

3 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *