5

Még egy előzetes az Exodus: Istenek és királyoknak

exodusSokakat foglalkoztat, hogy Ridley Scott vajon miért nem egyiptomi színészekkel forgatta le nagyszabású filmjét. Néhányan azon élcelődnek, hogy Joel Edgertont nem lehet elfogadni uralkodóként A direktor mindezt úgy kommentálta, hogy nem tudta volna összeszedni a szükséges összeget a forgatáshoz és nem tudott volna adókedvezményeket igénybe venni, ha azt mondja, hogy a főszereplő valamiféle Mohammad lesz. Eleve úgy állt hozzá, hogy ismertebb színészekkel készíti el a két és fél órás Exodust. Itthon egyébként 12-es karikával fut.

5 komment

  1. Amikor Yul Brynner játszotta Ramszeszt, vagy Burt Lancaster Mózest, akkor is nyavalyogtak? Sosem fogom ezt megérteni. Brad Pitt szőke Akhilleusz volt, Colin Farell meg szőke Nagy Sándor. És mindannyian tök jók voltak.

  2. Egyetértek. Elsőre nekem is fura volt, hogy ő játssza, de mikor feltűntek az első képek akkor megvettek. Kopasz fej, erős smink, abszolút hihető nekem. Ilyen költség vetés mellett egyiptomi színészeket? Hol élnek ezek? 🙂 Nem ezen fog múlni a film sikere. Aki tud közismert, tehetséges egyiptomi színész annak küldök egy piros pontot :).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *