0

Heti bemutatók

csillagokközött

Csillagok között (Interstellar): Az emberiség tönkretette a Földet. A bolygó egyre pusztul, a készletek kiapadóban, az emberek pedig felkészülhetnek a legrosszabbra: a gyerekeik valószínűleg az utolsó generáció itt.De nem mindenki hajlandó belenyugodni a pusztulásba. Egy csapat felfedező (Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Wes Bentley) elindul a történelem legfontosabb, legveszélyesebb útjára. Űrhajójukkal túl akarnak jutni a Galaxis határán, hogy megtudják: lehet-e jövője az embernek valahol egészen másutt.

A zéró elmélet (The Zero Theorem):  Christoph Waltz alakítja a kissé különc,  egzisztenciálisan szorongó,  számítógépes zsenit, aki egy orwelli cégek uralta világban él. Egy telefonhívásra vár. Reméli, hogy megcsörren a telefon és valaki elmondja, hogy mi az élet értelme. Egy rejtélyes, Ügyintézőnek hívott alaknak dolgozva próbálja megoldani a Zero elmélet matematikai formulát.

Északiak: A viking-saga (Northmen: A Viking Saga): Asbjörn és maroknyi száműzött viking testvére hajótörést szenved az ellenség partjainál. Véres küzdelemben foglyul ejtenek egy dacos nemes hölgyet akit váltságdíj reményében magukkal visznek. A kis csapat azonban nem sejti, hogy csinos prédájuk Dunchain király lánya, aki legelvetemültebb zsoldosait küldi a kiszabadítására. Az elkeseredett északiak egy titokzatos szerzetes segítségével próbálnak visszaszökni saját földjükre. Ádáz hajsza kezdődik életre-halálra…

Tiltott táncok (Jimmy’s Hall):  James Gralton tíz évet töltött távol szülőföldjétől, de 1932-ben visszatér Írországba. Ismét megnyitja tánctermét, ám legnagyobb meglepetésére több embernek nem tetszik a dolog.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *