9

Star Wars 7 pletyka Luke Skywalkerről

starwarsconceptSpoiler Spoiler Spoiler

A Star Wars 7 gonoszát az eddigi híresztelések során úgy írták körül, mint egy köpenyt viselő, maszkos gépkezű alakot, aki a Császári trónon ücsörög. Ez a karakter nem más, mint Luke Skywalker. Most a Making Star Wars oldal osztott meg néhány újabb információt, ami szerintük igaz.

Luke hatalmas erővel bír, sokkal inkább varázsló, mint fénykarddal harcoló lovag. Lesz egy olyan pillanat, amikor benne is tudatosul, hogy mire képes. A valaha volt legerősebb jedivé vált, de nem gondolja úgy, hogy egyben a legbölcsebb lenne. Szeretné tudni, hogy mi lenne a galaxis számára a legjobb, de nem szeretne hibákat véteni. Úgy érzi, hogy előfordulhatna, hogy átvernék, manipulálnák, félrevezetnék, és véletlenül árthatna azoknak is, akiket szeret.

Éppen ezért a galaxisra és magára gondolva sok évre száműzetésbe vonul. Erejének sem ura teljesen. Miközben meditál, akaratán kívül lebegtet tárgyakat. Fogalma sincs arról, hogy vajon saját érzelmei vagy az Erő irányítja. Luke látja a múltat, a jelent és jövőt, a régi barátokat és olyasmiket, amelyek kihatással vannak a józan eszére.

Luke megjelenését ijesztőnek és félelmetesnek írták körül, látni a lobogó tüzet a szemében. A Star Wars 7-ben folyamatosan ott lebeg a nagy kérdés, hogy vajon elindult-e a sötét oldal felé. Még azok sem tudják megmondani, hogy megőrült-e,  akik egész életében ismerték. Az új gonosz és a felbukkanó hős is arra kényszerítik Luke-ot, hogy beavatkozzon a galaktikus konfliktusba. Az egyensúly felbomlása miatt újra nagy lesz az esélye, hogy egy sokkal félelmetesebb gonosz lendüljön akcióba.

A film utolsó perceiben kiderül, hogy Luke a jó és a rossz határsávjában imbolyog.

9 komment

  1. Ha ez így lesz, akkor engem megvettek. Azzal, hogy a VI. rész végére Luke és Leia maradt tkp. a két utolsó jedi, nem is nagyon lehet más logikus folytatás. Nem lenne jó, ha mindenféle hajuknál fogva előrángatott gonoszocskákkal ijesztegetnének a VII. részben. Meglátjuk.

  2. Régen még lehetett olyanokról hallani, hogy az Endor-i csata után, de még a önkéntes száműzetés előtt Leia-val közösen megalapítják az új jedi-akadémiát a Yavin IV-en. Jó lenne ha az is benne lenne! Tényleg valami nagyot kell durrantani, ha meg akarják alapozni az új generáció rajongását és tovább akarják fenntartani az ős-fanok elégedettségét. Várom már nagyon! Mondjuk a EpVIII-at vagy a EpIX-et rendezhetné Nolan! 🙂

  3. Engem azért még mindig zavar hogy elkaszálták az EU-t (Expanded Universe) , vagyis ez már nem a kánon része. Az 90-100+ regény amit olvastam , még ha más íróktól voltak is, viszonylag jól kapcsolódtak a sztorik egymáshoz, voltak átfedések, szóval összefüggő volt, egy nagy egész része. Kicsit aggódóm,de hiszem hogy jó kezekben van.

    • Az olyasféle EU-sztorikból, amikben Császárt klónoznak, meg csak úgy, random mindenféle gonosz jedik előpattannak a semmiből, nem kéne megfilmesítést követelni. Ez alapvetően egy családtörténet, és bizony az erőteli/erőnélküli galaxis dilemmája az alapkérdés.

  4. Nem hangzana rosszul, de szerintem ez kamu. Ha Luke a film nagy részében gyakorlatilag egy arctalan kiborg, akkor mégis minek volt Mark Hamill arra kötelezve a szerződésében, hogy szakállt növesszen? Ráadásul hónapokkal a forgatás kezdete után is szakállal mutatkozott. Itt egyedül a gépkéz stimmel.

  5. Én erre csak azt tudom mondani, hogy ez egy J.J. Abrams film lesz és nála nem nagyon szoktak kiszivárogni információk. Persze lehet hogy igaz, de az is lehet hogy direkt szívatják a népet ezzel a hírrel.

  6. A leírás is ellentmondásos. Luke harcba száll az új gonosz ellen, tehát, nem ő a csuklyás, kiborg, aki látszólag nem csak a fél karjára gép. Majd meglátjuk. 2015 legvártabb filmje nálam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *