2

Chris Pratt a Cowboy Ninja Viking képregényfilmben

chrispratt2010-ben jelentették be, hogy a Cowboy Ninja Viking képregényből film lesz, Rhett Reese és Paul Wernick, a Zombieland írói láttak hozzá a forgatókönyvhöz. Azóta viszonylag csend honolt a projekt környékén, csupán annyit lehetett hallani, hogy Marc Forster ült bele a rendezői székbe. Ám itt az újabb fejlemény, Chris Pratt, A galaxis őrzői (The Guardians of the Galaxy) sztárja vállalta be a főszerepet.

A történet szerint a kormány többszörös személyiségzavaros embereken kísérletezik, annak érdekében, hogy létrehozzák a legjobb kommandósok egységet a terroristák ellen. Ám egy idő után a dolgok rosszra fordulnak a “Tripletnek” nevezett alanyok irányítása kicsúszik a kutatók keze közül, majd megszöknek. A gyilkosok kézre kerítésével a Cowboy Ninja Vikinget bízzák meg, aki továbbra is hűen szolgálja a kormányt.

Úgy hírlik, hogy a három különféle személyiséget három színész fogja alakítani. De vajon melyiket alakítja Pratt? Mindenesetre Forster helyett más rendezőt kell találni, mivel ő már messze jár. Talán nem is baj, hiszen inkább a drámák területén mozog otthonosan.

2 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *