4

2016-ban beköszön Deadpool

deadpoolElszánta magát végre a Fox stúdió, megcsinálják a Deadpool filmet. A szájmenésben szenvedő, Wolverine-hez mérhető öngyógyító faktorral bíró zsoldos önálló kalandját 2009-ben jelentették be, a producerek ígérgették, hogy nem fogunk csalódni. Rhett Reese és Paul Wernick állítólag remek forgatókönyvet írt és Tim Miller effektmester is jó ideje várja, hogy megadják számára a szükséges költségvetést és a zöld utat. Ám a stúdió sokat vacillált, hiszen egy R kategóriás, közönségéhez is kiszóló antihős szerintük nem lenne profitképes. A végeredményt 2016 február 12-én láthatjuk, a piros kosztümöt Ryan Reynolds húzhatja fel.

Pár héttel ezelőtt kikerült a netre egy tesztvideó, ami alapján leszűrhető, hogy Miller milyen Deadpool filmet akar.

A stúdió egyúttal tolt egy kicsit a Fantasztikus Négyes (Fantastic Four) bemutatóján. 2015 június 19-e helyett 2015 augusztus 7-re került a premier. Idén A galaxis őrzői (The Guardians of the Galaxy) bizonyított a nyár utolsó hónapjában.  Sajnos az Assassin’s Creeddel még nem járnak sehol, ezért a fejesek kivették a jövő évi bemutatónaptárból, de 2016-ban elvileg beülhetünk a filmre.

4 komment

  1. Kivel csaphatna össze Deadpool a filmben? A marvel szupergonoszok között van olyan, aki hivatalosan az ő ellensége?

  2. Szerintem egyelőre elég lesz néhány mezei gengszter is. Inkább a szövegelésen, a humoron lesz a hangsúly és elvétvle látunk majd pár akciót is. Egyébként Kábel talán felbukkanhatna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *