3

Remake lesz a Függő játszmából

fuggojatszmaSylvester Stallone sok jó filmet tett le elénk pályafutása során, a Függő játszmára (Cliffhanger) nem csak ő, hanem Renny Harlin is büszke lehet. Úgy hat évvel ezelőtt, amikor kijött a John Rambo és már túl volt a Rocky Balboán a színész megemlítette, hogy újra eljátszaná Gabe Walkert és a jogtulajt is érdekelné a folytatást. Az 1993-as filmet a Carolco berkein belül készítették, de miután a stúdió csődbe ment a StudiCanalhoz kerültek a jogokat.

Azonban az elmúlt időszakban nem igazán hallhattunk semmit a Cliffhanger 2: The Dam című projektről. De ma újabb érdekességek láttak napvilágot. Mégsem folytatás, hanem egy remake-re számíthatunk Ezek szerint Neal Moritz lesz a producer, a forgatókönyvet pedig Joe Gazzam írhatja saját története alapján. Stallone kimarad, más lógicsálhat a hegyekben  dagadó izmokkal felvértezve.

Az erdeti filmben Stallone karaktere a Sziklás-hegységben tevékenykedik egy mentőosztag tagjaként, de egy tragédia miatt úgy dönt, hogy felhagy hivatásával. Ám amikor egy repülőgép kényszerleszállást hajt végre, úgy dönt, hogy besegít egykori kollégáinak, de a fedélzeten terroristák utaztak és sok készpénz található náluk.

 

3 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *