4

Jupiter Ascending előzetes

jupiterascendingA Wachowski testvérek a Mátrix-szal tettek szert nagyobb ismertségre, de azóta folyamatosan csalódást keltő eredményeket produkálnak. Legutóbb a megfilmesíthetetlennek vélt Felhőatlasz regényből forgattak filmet és a hazai orbitális bukta ellenére is elérték, hogy a Warner bizalmat szavazzon nekik. A Jupiter Ascending költséges sci-fi-ben Mila Kunis (azután vállalta be, hogy Natalie Portman és Rooney Mara visszautasította az ajánlatot) egy orosz emigránst játszik, aki budikat takarít, csak így tud pénzt keresni. Channing Tatum egy intergalaktikus fejvadászt formál meg, az Univerzum Királynője bízza meg azzal, hogy nyírja ki Kunist. Ám hamarosan kiderül, hogy a nő DNS szerkezete különleges, ő lehet a a világegyetem következő vezetője. Sean Bean egy Han Solo-hoz hasonló karaktert testesít meg.

4 komment

  1. Nálam eddig mindegyik filmjük betalált:) A felhőatlaszt is jól összerakták, szvsz ennél jobbat nem lehetett kihozni belőle filmen. Esetleg egy dolgot lehetne megemlíteni amit fölöslegesen változatattak meg benne és az pedig a meteor anyajegy. Az ilyen wtf, ezt most mért kellett?? -dolog volt.

  2. Engem csak ez a főszereplő páros zavar. Egyébként a Felhőatlasz óta sokat nőttek a szememben a testvérek. Szóval bizakodom, kár, hogy most sem lehet igazán belőni a célcsoportot, nem biztos, hogy sokat fognak szakítani vele. De hátha.

  3. A Felhőatlasz nekem óriási kedvenc, úgyhogy ezzel megvettek előre. A trailer szép és látványos, majd meglátjuk…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *