0

Lee Child legújabb regényéből készül a következő Jack Reacher film

jackreacher1Manapság Tom Cruise már nem olyan megbízhatóan szállítja a sikereket, a Jack Reacher folytatás is hajszálon múlt. A Paramount a világszerte elért 218 millió dolláros mozis bevételnél némileg többet várt, de végül rábólintott a folytatásra.

Az egykori katonai rendőr kalandjai így folytatódnak, legalábbis még egy rész erejéig biztosan visszatér a karakter a vásznakra. Lee Child regényhőse több könyvben nyomozott és oldott meg ügyes-bajos ügyeket, tehát van bőven választék a történetekből. A Paramount választása a legfrissebb regényre, a Never Go Back-re esett, ebből készülhet film.

Az előző rész író-rendezője, Christopher McQuarrie túlságosan elfoglalt a Mission Impossible 5 előkészületeivel, ezáltal a forgatókönyvre sem jutna elég ideje. A szkript megírását másra bízzák, de a következő felvonást ismét McQuarrie dirigálhatja le.

A Never Go Back-ben a címszereplő újra Virginia felé veszi az irányt, hogy elvigyen vacsorázni egy nőt, aki elég magas pozíciót foglal el a seregben. Ám a nőt letartóztatják, tehát szakértelmére ismét nagy szükség lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *