8

The Expendables 3 teaser

expendables3

A névsorolvasás – Így lehetne jellemezni a The Expendables 3 első előzetesét. De azért felsorolom én is : Sylvester Stallone leads the pack, with Jet Li, Dolph Lundgren, Kelsey Grammar, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Terry Crews, Randy Couture, Ronda Rousey, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford és Kellan Lutz.

Conrad Stonebanks (Gibson) a jól ismert különítmény társalapítója volt, de az évek során alaposan megváltozott és inkább átváltott a fegyverkereskedelemre. A férfi célja közé felvette azt is, hogy ki kell iktatni egykori csapatát. Azonban Barney-t kemény fából faragták, de be kell látnia, hogy új tagokra is szükség van, ezért felvesz néhány fiatalabb tagot soraikba. 

 

8 komment

  1. Az első Expendables-t nagyon vártam, nem csalódtam. Jó kis nosztalgia volt, mindemellett egészen pofás akciófilm is volt. A folytatás gyengébbre sikeredett és el kell ismernem, hogy csak a múltidézés miatt élveztem, itt már el tudtam fogadni, ha valaki szerint rossz volt. De a nosztalgizására nem építhet örökké Sly, kicsit félek is a harmadik résztől. Pláne, hogy fiatalabbakat is behoznak. Kellan Lutz? Komolyan?
    Eresszenek rá egy csapat amatőr, 80-as éveket kedvelő írót a forgatókönyvre.
    Mibe telt volna szólni Michael Dudikoffnak? Beöltözhetett volna nindzsának és Snipes-szal vívhatott volna. A végén meg Snipes benyögte volna, hogy mindig a feketére tegyél:)

  2. Koimbra, nem akarsz véletlenül beszállni a forgatókönyvíró bizniszbe? Segíthetnél a poénok kitalálásában. 🙂 😀

    • 🙂 Szerintem simán adná magát egy-két helyzet, de hátha ők jobbat tudják, hogy mi kell nekünk.

  3. Azért a magamfajta 40-es korú férfinak könnybelábad a szeme ezen királyok láttán.:) (és nem a fiatal szereplőkre gondoltam)

  4. Ez rendben van, de most már egy tisztességes, középszernél jobb filmet se ártana összehozni így harmadjára, olyat amiben nem csak a nosztalgia-faktort tudom értékelni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *