10

Electro, Zöld Manó és Rinó Pókember ellen

Csütörtökre ígérték A csodálatos pókember 2 előzetesét. Nemrég kikerült a netre egy poszter is rosszabb minőségben, de most már kijött a hivatalos, jobb változat. csodalatospokember1

Szóval ő itt Electro

 

A gépizé lenne Rinó

 

És a Zöld Manó

10 komment

  1. Személy szerint Rinó nekem nagyon nem jön be. Zöld Manó megjelenítésével szerintem még lehetett volna várni, de nem tűnik rossznak. Remélem azért valami segítsége lesz Pókembernek.
    Lehet megköveznek érte, de nekem James Franco jobban bejött Harry-nak, mint a Chronicles-ből a srác.

    • Ez a film csak borzalmas vagy csak elsöprően jó lehet. Köztes megoldást nem fogadok el:P Nem reménykedem semmiben, megvárom a trailert persze. Csak nem hülyék dolgoznak a sonynál és tanultak Raimi bukásából. Az első rész jó is lehetett volna.

      • Természetesen én sem akarok ítélkezni a megtekintés előtt a filmről, csak első ránézésre személy szerint Rino borzalmas..:) Aztán persze lehet, hogy a filmben meg ütni fog 🙂

  2. Tehát mégis igaz? Bekövetkezett amitől féltem. Ezek komolyan képesek megismételni a Zöld Manót, csak azért hogy ezúttal ne zöld manószerű páncélt viseljen, hanem a bőre legyen zöld és nyálkás? Kapják be!

    Ami Rínót illeti, jól látom a kép alapján hogy nem a megszokott formájában fog szerepelni, hanem egy embervezérelt harci robotként képzelik el? Milyen mélyre süllyednek ezek? Hollywood igazán leszokhatna már arról, hogy folyton átformálják a szuperhősöket/szupergonoszokat. Vagy szerepeltessék Rínót normálisan, vagy sehogy!

    • úgy látom az eredet sztorikat(disney:mandarin, fox:ezüst szamuráj) szépen sikerül elbszni ,most meg itt egy gép rinó a sonytól,miért nem lehet a képregényből építkezni, ez szerintem is tré:)

      • Ez az egész új Pókember főleg az ultimate univerzumból építkezik (lásd még gimibe jár parker is) és ott Rhino egy robotpáncélt használ, szóval használták itt a képregényeket.

        • Ha jól tudom az Ultimate univerzum nem örvend valami nagy olvasottságnak, mégis erőlteti a Marvel. Mindenesetre én azért valamennyire bízom ebben a filmben, hiszen a Raimi féle alkotások nagy nullák voltak. A reboot jó volt.

  3. SZerintem ez gagyi. Az Elektrós képen látszik a Zöld MAnó arca. Rinó még lőni is fog?

    Olyan az egész, mintha a klasszikus és az ultimate univerzum lenne összekutyulva a manapság népszerű tini-fantasykkal. Mint Percy Jackson.

    Ha lesz*rom az eredeti alapanyagot, akkor is jobb sztorikat tudok kitalálni.

    Első rész: Betörő-sztori+Elektro mint főgonosz
    Második: Zöld Manó+Gwen kinyiffan
    Harmadik: Több kisebb llenfél+fekete pókruha+a vgn Eddy Brockra rámászik a szimbióta
    Negyedik: Venem+esetleg a felétől Vérontó

    Ennyi

  4. Nehéz eldönteni, hogy a robotkutya-Rhino vagy az Edward Cullenre mázolt Peter Parker (WTF) Manó néz ki röhejesebben… Persze egy banner miatt nem fogom előre temetni a filmet (még ma jön ma egy trailer is), de most már látok rá esélyt, hogy ez még szarabb lesz az első résznél is, pedig azt már nehezen lehetne alulmúlni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *