1

10 db páros belépő csak rátok vár! Mocsok játék!

mocsok

Rendezte: Jon S. Baird

Főszereplők: James McAvoy, Jamie Bell, Imogen Poots, Jim Broadbent

Bruce Robertson (James McAvoy – X-Men: Az elsők, Wanted: Élve vagy halva) a korrupt és álszent rendőrt előléptetésétől már csak egy gyilkossági ügy felgöngyölítése választja el. Az előléptetés megszerzésére kollégája Ray (Jamie Bell – Borotvaélen, Hipervándor) is esélyes, ezért Bruce a sikertelenség gondolatától vezérelve mindent megteszt azért, hogy Ray-t és mindenki mást környezetében – parancsnoka tudta nélkül – gátlástalanul tönkretegyen saját karrierjének érdekében. Kollégáit egymás ellen fordítja, feleségeiket elcsalja és titkaikkal tartja sakkban őket. De a hazugságspirálból, amit létrehozott már ő sem tud szabadulni. Életének zavaros múltja látszik visszatérni: újra a kokain, a szex és az erőszak lesz úrrá rajta, mely lassan az őrületbe kergeti. Kérdés, hogy képes-e visszatérni a valóságba és megoldani az ügyet vagy a kollégái számára is egyre nyílvánvalóbb elmeháborodott viselkedésében leli vesztét.

Az ADS Service Kft. jóvoltából, most 10 db PÁROS belépőjegyet nyerhettek a film ősbemutatójára, ami október 2.-án, 20.00 órától lesz a Lurdy moziban. Ehhez nem kell mást tennetek, csak három kérdésre helyesen válaszolni. A válaszokat a filmdroid.blog@gmail.com címre várjuk, a tárgy mezőbe írjátok be, hogy „Mocsok játék”.

1, Mi a neve a karakternek, akit Irvine Welsh alakított a Trainspotting c. filmben?

2, Melyik futballklub rajongója James McAvoy?

3, Melyik alkohol Skócia „nemzeti itala”?

A helyes válaszokat hétfő (szept.30) 20.00-ig várjuk. A nyertesek nevét e-mailben közöljük velük, és az ADS Service-el is. A szerencsések a helyszínen lévő regisztrációs pultnál bemondják a nevüket, és már nézhetik is a filmet!

Ezúton is köszönjük az ADS-nek a jegyeket, nektek pedig sok sikert!

Egy komment

  1. A nyerteseket kisorsoltam, kapott mindenki e-mailt, a neveket elküldtem a forgalmazónak és 2-án csak annyit kell tennie, hogy a helyszínen a regisztrációs pultnál bemondja a nevét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *