7

Zod tábornok fenyeget

A Krypton megsemmisül, Kal-El a Földre kerül, ahol Kevin Costner és Diane Lane veszik gondozásba és Clarknak nevezik el. Felnővén útra kell, majd eljön a pillanat, amikor felölti a kék ruhát, piros köpenyét. Ám  fenyegető szándékkal felbukkan Zod tábornok néhány emberével és elindulhat a mindent elsöprő harc.

A Warner nemrég azt ígérte, hogy nagy bejelentésre készül. Sajnos még várni kell erre, valószínűleg megvárják, hogy a reboot miképp szerepel a kasszáknál. Christopher Nolan itt még producer volt, de a további DC projektekből nem veszi ki a részét.

 

7 komment

  1. Ütős előzetes, de vajon meddig keresi önmagát és rója az útját Supi, mire felveszi a kék ruciját? Nem hiszem, hogy másfél óra drámázás, meg fél óra Lane és Clarke duma után a nép arra vágyna, hogy 10 perc alatt lezavarjanak egy bunyót. Nagyon remélem, hogy az útkeresés csak fél óra lesz.

  2. Oké, Nolan nem szerepel, de nekem már kicsit unalmas a nevét említeni minden Warner bejegyzésnél.. Csak nekem?

  3. Köcsögség Zod-nak drukkolni? 😀 Annyira érzem, hogy főnök karakter lesz, nagyon el van találva szerintem.

  4. Akit erdekel, hogy honnan inspiralodott a rendezo az olvassa el a Superman: Earth One kepregenyt. Hasonloan kozelitik meg benne Clark karakteret is, valamint a tortenet is ugyan ezen a szalon fut.

  5. Érdekes, amikor a Bosszúállóknál kijöttek a tv spotok, akkor mindenki fel volt háborodva, hogy minek kiadni. Hát ennél a filmnél is van olyan szintű marketing, mégse szólja meg senki…Ja igen, a DC-t sérthetetlen. Olyan mint a barcelona.

  6. MT90: Miért baj az ha sok az előzetes? Nem kell megnézni. Fölösleges ilyen súlytalan dolgok miatt flamelni sztem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *