0

Jackie Chan a Skiptrace akcióban

jackiechanNéhány hónapja Jackie Chan még arról beszélt, hogy egy ideig nem szeretne újabb akciófilmet bevállalni. Eddig tudta megállni, ugyanis ő maga találta ki a Skiptrace sztoriját, a forgatókönyvet már Jay Longino és Alessandro Tanaka gondjaira bízták. Miért pont őket szemelték ki? Előbbi a Legénybúcsú 2-t, utóbbi A bébisintért körmölte le.

Chan alakíthatja azt a nyomozót, aki egy folyamatosan dumáló amerikai szerencsejátékost szeretne elkapni, ugyanis a férfi sokaknak tartozik. Majd az üldöző és a célpontja kényszerű szövetséget köt, együtt próbálják elkapni Hong Kong legismertebb és legkegyetlenebb maffiózóját. Fan Bingbing is felbukkan a filmben, de nem tették közzé, hogy kit fog játszani. A cselekmény során Kína legismertebb és legszebb tájaira is eljutnak hőseink, így gyakorlatilag a turizmust is fellendítheti a film.

A rendezést Sam Fellre bízták, ez lesz az első élőszereplős filmje. Eddig csak animációkat készített, legutóbb a ParaNormant, előtte a Cincin lovag és az Elvitte a víz alkotásokat tette le az asztalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *