0

Heti bemutatók

0stid

Sötétségben – Star Trek (Star Trek Into Darkness): J.J. Abrams elkészítette a Star Trek reboot folytatását. Kirk kapitány személyes indítéktól vezérelve ered a Benedict Cumberbatch által játszott egyén nyomába. Enterprise legénysége csapdába esik, csak néhányan, szinte fegyvertelenül állnak szemben a Benedict Cumbertbatch által játszott gonosszal.

A nagy Gatsby (The Great Gatsby): Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) a sármos, partikedvelő milliomos. Nick Carraway (Tobey Maguire) New Yorkban próbál boldogulni, amire éppen a laza erkölcsök és a hangos jazzmuzsika jellemző, illetve a szeszcsempészeknek is elég jó sora van. Nick pont Jay közelében talál szállást, hamarosan beszippantja a vagyonos férfi csillogó-villogó világa.

A mennyországot választom (Preferisco il paradiso): 2010-es olasz dráma. Néri Szent Fülöp felkeresi Szent Ignácot, hogy engedélyezze számára, hogy Indiába menjen, majd Rómát megközelítve úgy dönt, hogy inkább a sok utcagyerek életét szeretné jobbá tenni.

Emberrablás (A Hijacking): Dán thriller. Szomália partjainál egy teherszállító hajót elfoglalnak a kalózok, majd megkezdődnek a tárgyalások. A dán társaság emberei nem akarnak a követeléseknek engedi, pedig a legénység élete a tét.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *