1

Heti bemutatók

0jp3d

Az immár 20 éves dinók most 3D-ben támadnak.

A hivás (The Call): Halle Berry egy segélykérő központ operátorát játssza, hozzá fut be Casey hívása. A lányt elrabolták, de a rendőrség tehetetlen. Berry karaktere nyomozni kezd, hogy hova vihették. Brad Anderson dirigálta a produkciót.

A nagy nap (The Big Wedding): Amanda Seyfried esküvőre készül, a férjet Ben Barnes játssza, aki nagyon vallásos.  A nő szüleit Robert De Niro és Diane Keaton alakítják, az esküvő kedvéért kénytelenek eljátszani, hogy továbbra is kedvelik egymást.

Jurassic Park 3D: Streven Spielberg hatalmas sikert aratott dinós filmje újra a mozikban, méghozzá 3D-ben. John Hammond genetikusokkal időt és pénzt nem kímélve feltámasztja a dinókat és egy távoli szigeten parkot rendez be. De az őslények elszabadulnak.

Lore: 1945-ben járunk Németországban. Lore szüleit letartóztatják a szövetségese. A lány rádöbben, hogy apja és anyja háborús bűnösök. Testvéreit megpróbálja elvinni a 900 km-re élő nagymamájához.

Hogyan nevezzelek (Le prénom): Belga-francia vígjáték. Egy baráti társaság egyik tagja gyereket vár, amit mindenki örömmel fogad. Csakhogy a születendő gyereket Adolphnak akarják hívni, ami már annyira nem tetszik az egybegyűlteknek.

Elment az öszöd: Magyar film,  Dézsy Zoltán alkotása a 2006-os itthoni eseményeket dolgozza fel. Ekkor volt az öszödi beszéd, az MTV székház ostroma és a tavaszi országgyűlési választások.

Camille (Camille Redouble): Francia dráma. A 16 éves címszereplő beleszeret egy srácba, majd gyereket szül neki. Jó pár évvel később a férfi később elhagyja az asszonyt. Camille azonban újra a múltban találja magát és változtathat a dolgokon, ha akar.

 

Egy komment

  1. A hívás nagyon érdekesnek tűnik, moziban is ütött az előzetes. Mindenesetre jobb választás, mint az a másik Halle Berry film, az a cápás, aminek a címére sem emlékszem.

    OFF: koimbra, remélem működik még az ufoblokk email cím, mert küldtem levelet. Itt meg nem találtam a megújult oldalon kapcsolatot, szóval azért kérdezem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *