5

Daniel Radcliffe a Tokyo Vice-ban

Jake Adelstein japán egyik újságánál helyezkedett el 1993-ban, a lap az ország legolvasottabb hírforrása volt, naponta 10 millió példányt adtak el belőle. A férfi oknyomozó újságíróként merült alá az alvilágba, látta, hogy miképp dolgoznak a jakuza emberei. Az országban virágzik a szexrabszolgaság, a hatóságok a legtöbb esetben nem tesznek semmit. De-e mellett dollármilliókat mostak tisztára, minden gond nélkül folyt az emberkereskedelem és Goto Tadamasa “nagyvezérről” is gyűjtötte az információkat. Meglátásait, tapasztalatait és az átélt veszélyes helyzeteket leírta és Tokyo Vice címen adta ki, amiért a jakuza igencsak megorrolt rá, pedig nagyobb összeget is hajlandóak lett volna fizetni, ha nem adja ki könyvet.

Daniel Radcliffe megküzdött már Voldemorttal, találkozott a fekete ruhás nővel, most a jakuzával szállhat szembe. Ő lesz a főszereplője a filmnek, amelyet Anthony Mandler vezényelhet le. Ez lesz Mandler első komolyabb feladata az iparban, hiszen eddig klipeket készített (pl. Beyoncé – Get Me Bodied, Rihanna – Only Girl (In the World), Jennifer Hudson – Where You At, Usher és Will.i.am – OMG). A forgatás 2014 elején veheti kezdetét.

5 komment

 1. bírom a kölköt, sztm idővel jó színész lesz belőle.
  szimpatikus h nem a könnyű utat választja, hanem kísérletezget.

 2. A fekete ruhás nő szerintem elég jóra sikeredett, bizalomra akott okot, hogy képes lesz Harry Potteren kívüli életre is, amúgyis jól hangzik ez a sztori

 3. Szerintem meg a fekete ruhás nő egy borzalmasan rossz film, viszont Radcliffe-ből még tényleg lehet jó színész, az tuti, hogy több potenciál van benne, mint a Twilightos bandában.

  • fekete ruhás nő tényleg nem volt egy jó film, de a csávón lehet látni a színészi elhivatottságot.
   már a HP széria alatt is sokat fejlődött, az utolsó részben meg kifejezetten jól játszott.

   • Ezt mondom én is. Tulajdonképpen a fekete ruhás nő, mint műfaj jól is állt neki, csak egy jobb story és/vagy forgatókönyv kellett volna. Meglátjuk, hol lesz a srác 3-5 év múlva, jövője az van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *