7

Pletyka: Gordon-Levitt az új Batman

Christopher Nolan Batman trilógiája lezárult, elviekben nem folytatják, annak ellenére, hogy a harmadik rész végén arra gondolhattunk, hogy esetleg Joseph Gordon-Levitt viszi tovább a franchise-t.

Ám a HitFix cikke szerint nagyon is elképzelhető, hogy Gordon-Levitt lesz az új Denevérember. Megbízható bennfentes információra hivatkozva azt írják, hogy Gordon-Levitt öltheti magára a sötét lovag jelmezét, a Warner ajánlata már a színész asztalán pihen, ráadásul a stúdió valaki mást is szeretne visszahozni a trilógiából, de egyelőre nem mondták, hogy ki lenne ez a személy.

Állítólag Gordon-Levitt lehetne Batman a 2015-ben érkező Igazság Ligája szuperhősfilmben és még az sem elképzelhetetlen, hogy a következő Superman produkcióban lesz egy cameoja.

7 komment

  1. Jaj, ne… csak egyszerűen ne…:S
    Batman az Bruce Wayne (jó néha Jaun Paul), de ne akarjunk már egy neve sincs karakterből Denevért csinálni…:S

  2. Végül is teljesen logikus elgondololás, ha nem reboot szintjén akarják behozni Batmant a JL-be, hanem ott folytatva, ahol Nolan abbahagyta. Meglátjuk.

  3. Még egy gondolat az fb-kommenthez: a karakter középső neve valóban Robin volt, de nem egy elég egyértelmű utalás volt a filmben, hogy nem Robin lesz belőle, hanem a batman gúnyát fogja tovább vinni. Szerintem.

  4. Én ezt most nem tartom hülyeségnek, Nolan/Bale Batmanje nagyon nem passzolna az Igazság Ligájába, de így beleférhet a dolog, amúgy is hülyeség lenne csak emiatt egy teljesen új Batman-filmet csinálni. Működhet a dolog. A 3. részben amúgy is kicsit jobban elragaszkodtak a valóságtól, mint eddig, szóval nem is lenne annyira zavaró ez a Nolan Batman-univerzumától való elszakadás.

  5. Ez hülyeség, hisz Bruce Wayne Batman. Lewitt karaktere névben egyik Robinhoz se passzolt teljesen, de jópofa kis utalás volt ott a film végén. Ne folytassák a tökéletesen lezárt trilógiát, az igazság ligájához pedig bizony új Batman kell, és nem, NEM kell neki eredettörténet, csak egy kicsit mesésebb világ, nem mint Nolan lecsupaszított valóság alapú világa.

  6. Elsőre kicsit furán hangzik, de ha értelmesen nyúlnak az ötlethez, akkor még jól is elsülhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *