2

Heti néznivaló

Megint beülhetünk vagy fél tucat filmre.

1bd2

Alkonyat: Hajnalhasadás – 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2): Bella megszülte gyermekét, de a lányt a Volturik el akarják pusztítani. A Cullen klán nem hagyja magát és a többi vámpírnemzettséghez fordul segítségért.

Némó nyomában (Finding Nemo): A Pixar egykori animációs remekműve 3D-ben tér vissza a mozikba.

IV. Henrik, Navarra királya (Henri 4): Jo Baier 2010-es történelmi filmje csak megérkezett hozzánk is. A történet IV Henrik hatalomra jutását mutatja be, illetve azt sem hagyják ki, hogy bemutassák mennyire utálták egymást a protestánsok és katolikusok.

Ez nem egy film (In film nist): Nagy felzúdulást keltett, hogy Jafer Panahit rendezőt megvádolták és börtönre ítélték. Házi őrizete alatt fogta kameráját és bemutatta egy napját, amit később sikerült kijuttatni az országból.

Marieke, Marieke: belga-német dráma, 2010-ben készült. Marieke egészen kicsit volt, mikor elveszítette édesapját. Évekkel később azonban tudomásra jut egy-két előle eltitkolt dolog.

Amíg alszol (Mientras duermes): Egy éves késéssel futott be Jaume Balagueró (a REC társrendezője) horrorja. César egy apartman portása, akinek egyáltalán nem tetszik, hogy az egyik lakó sikeres és boldog, ezért mindent elkövet, hogy a nő bosszús legyen.

Popper Péter: Emberekről, állatokról – Gondolatok a kutyákról: magyar dosifilm, amelyben Popper Péter a kutya és az ember viszonyáról beszél.

2 komment

  1. A Twilight-ra biztos megyek. Itt Angliában holnaptól játsszák, szerintem meg is nézem még meló előtt.

    Tegnap benéztem a premierre is, mondom, ha tudok, csinálok egy közös fotót Kristen Stewart-tal, de mivel London teljes lakossága ott volt, letettem erről. 🙁 (Helyette beköszöntem kedvenc színésznőmnek, Michelle Ryan-nek a színházba, de ez már nem ide tartozik.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *