9

Holdon játszódó vérfarkasos horror a Mutáns krónikák rendezőjétől

Renny Harlin 2004-ben vette kezelésbe Joe Casey képregénysorozatát, az Utánunk a tűzözön (Long Kiss Goodnight) filmet szeretett volna készíteni belőle. Ám az eltelt évek alatt sem haladt semmit a Full Moon Feverrel, most azonban Simon Hunter, a (Mutant Chronicles) direktora lépett a fedélzetre és megpróbálja összehozni a filmet.

A cselekmény a nem túl távoli jövőben játszódik a Holdon. Egy kihalt bázisra néhány munkást küldenek azzal a céllal, hogy javítsák ki a hibákat, azonban hamarosan rájönnek, hogy a hely tele van vérfarkasokkal. Hunter azt mondta, hogy olyasmi lesz, mint a Démoni harcosok (Dog Soldiers) az űrben.

9 komment

  1. Gyaaa, olyannyira biztatóak az előjelek, hogy már alig várom. Holdon. Vérfarkasok. Mutáns krónikák rendezője. Aha.
    Inkább a gázkamra.

  2. Mutáns vérfarkas krónikák a Holdon… Végül is ha olyasmi lesz mint a Dog soldiers akkor jöhet. Azt ugyanis nagyon bírtam.

  3. Sztorit meglehet írni 1 perc alatt. Pl. Egy űrhajóst a Holdra indulás előtt megharap egy vérfarkas és miután Holdat érnek átváltozik és lemészárolja az egész bázist. Miután kapcsolat megszakad jönnek a jó munkásemberek és miután a vérfarkasok a Holdon nem változnak vissza, kezdődhet a non-stop hentelés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *