5

Tree of Life előzetes és poszter

Terrence Malick az eltelt évtizedek alatt csupán néhány filmmel jelentkezett. Új művét, a Tree of Life-ot nagyon szeretnék már látni a rendező rajongói. Eredetileg úgy volt, hogy 2009 végén küldik a mozikba, ám ekkorra még nem állt készen a film, majd úgy hírlett, hogy idén Cannes-ban már levetítik. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy Amerikában május 27-től lesz látható. Mielőtt Brad Pitt szóba jött volna a főszereppel kapcsolatban Colin Farrell és Mel Gibson neve keringett a projekt körül, később már Sean Penn és Heath Ledger váltak biztos befutókká, ám sajnálatos módon Ledger elhunyt, így helyére Pittet szerződtették.

A történet az 50-es években indul és egy srác, Jack életét követhetjük nyomon a gyerekkorától kezdve a felnőttkorán át. Jack az élet értelmét kutatja, megpróbál választ találni erre a nehéz kérdésre.

5 komment

 1. Terrence Malick.
  Korunk egyik legnagyobb zsenije,amihez fel kell nőni,hogy az ember megértse,mit is akar megmutatni nekünk 2lábon járó hústömegeknek.

  Olyan mint a bor.Mindenki vörössel kezdi,aztán mindenki előbb-utóbb eljut a bitang száraz fehérig.
  Ennyi.

  Várom.
  Az Őrület Határán időnként megnézem,nem tudok szabdadulni tőle.Hihetetlenül kemény lelki megpróbáltatás.

 2. @tunderninja: Az Őrület határánt én is előveszem néhány évente, hogy aztán napokig, hetekig csak kóvályogjak tőle. Az egyik legnagyobb film, ami valaha készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *