2

Nick Cassavetes rendezhetné a John Gottiról szóló filmet

Úgy tűnik, hogy Fiore Films szeretné elérni, hogy komolyabban vegyék őket. A produkciós cég berkein belül eleddig nem sok alkotás született, egyedül két National Lampoon vígjátékkal büszkélkedhetnek és azok is csak DVD-n jelentek meg. Az FF fejesei életrajzi filmet szeretnének összehozni John Gottiról, a forgatókönyvet Leo Rossi írta. Az úriember sem vetett eddig sok szkriptet papírra, kezei közül került ki a We’re Talking Serious Money és a Maffiózók – Az igazi család (Mafioso: The Father, The Son) krimi.

Viszont erősen próbálkoznak azzal, hogy megnyerjenek egy egy elismert rendezőt a projekt élére,  Nick Cassavetes  A szerelmünk lapjai (The Notebook) és a My Sister’s Keeper alkotója kezébe adnák a gyeplőt. Korábban szóba került, hogy esetleg Sylvester Stallone fogja megformálni a maffiózot, egyelőre nem tudni, hogy ő még a fedélzeten tartózkodik-e.

Gotti karrierje kezdetén még csupán teherautókat rabolt és rámolt ki, majd bevállalt néhány gyilkosságot is, de azért a szerencsejátékban, zsarolásban és az uzsoraüzletben is benne volt a keze. 1980-ban a szomszédja véletlenül elütötte a fiát, a rendőrség nem találta bűnösnek, ám a férfi hamarosan szőrén-szálán eltűnt. Gotti egyre feljebb és feljebb jutott a ranglétrán, végül a csúcson találta magát. Többször is ült a rácsok mögött, 1992-ben azonban 13 vádban találták bűnösnek, élete maradék részét a börtönben kellett töltenie.

2 komment

  1. Hy,hogyan jutottak el egyáltalán Sly Stallonéig?Gotti és Armand Assante tiprása lenne.Itt nem Provolonét kell eljátszania….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *