7

Jövőre indul a 23. James Bond forgatása

Az MGM lassan, de biztosan kezd kikászálódni a mély gödörből, ennek első jele, hogy jövőre el tudják kezdeni a Hobbit filmek forgatását. Újra terítékre kerülnek azok a projektek, amelyeknek munkálatait kénytelen volt a stúdió lejegelni, a 23. James Bond film is meg fog valósulni. David Arnold zeneszerző már jelezte, hogy részt fog venni a produkcióban. Most pedig kiderült, hogy a produkció elkészítésére kinézett Sam Mendes továbbra is kitart Őfelsége titkosügynöke mellett, ezt a rendező felesége, Kate Winslet erősítette meg a Mail On-Line-nak és hozzátette, hogy 2011-ben látnak hozzá a forgatáshoz.

„Minden rendben lesz, Sam meg fogja csinálni a következő Bond filmet. Ha elkezdődik a forgatás Angliába költözünk, Sam nagyon elkötelezte magát a film mellett és nem lenne fair, ha miattunk folyamatosan New York és London között utazgatna. Ráadásul számára ez eléggé megoldhatatlan lenne .” – mondta Winslet

Mendes és Barbara Broccoli producer kétszer is megnézték a Deathtrap színdarabot, amiben Simon Russell Beale játszik, elképzelhető, hogy ő is fel fog tűnni a következő Bond filmben.

7 komment

  1. @doggfather: Idén indult volna a forgatás, majd mikor kiderült, hogy az MGM még nagyobb bajban, mint hitték az optimisták úgy gondolták, hogy 2011 elején kezdődhet a forgatás. Most úgy vélik, hogy valamikor 2011-ben láthatnak hozzá.

    Szóval még nem kezdődött el, csak a forgatókönyv van kész.

  2. Nekem megvan az összes James Bond film,de állíthatom,hogy Daniel Craig erre született.Ahogy ö kelti életre a 007-est eltudom képzelni hogy ö egy titkos ügynök.Mind fizikai és mentális értelemben.Sajnos a többi 007-es megformáló színészröl ez nem mondható el.Pl:Pierce Brosnan valahogy nehezen hihetö, amint különleges adotságait kamatoztatja a filmekben.A fent említett úriember viszont hihetö alakítást nyújt a különbözö akció jelenetekben.Remélem sokáig megmarad ennél a szerepnél.

  3. Igen Sir.Sean Connery is jó volt,az adott korszaknak megfelelöen,csak azokban a Bond filmekben tul sok “intim”rész volt,ami kitette a film legalább 1/4-ed részét ha nem a felét.Persze az adott korban ezt szerették.Korunk Bond-ja már nem érzeleghet ennyit,mert nem vevö rá a film nézö.Föleg én.Persze ha te mondjuk 60-70 éves vagy megértem elfogultságod,az általad szeretett Sir Sean Connery iránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *