8

Aronofskyt még mindig érdekli a Robotzsaru feldolgozás

0rc

Darren Aronofsky jó ideig dolgozott a Robotzsaru feldolgozáson, bár volt némi vitája a stúdióval. Az MGM ugyanis egy látványos, effektekkel megspékelt 3D-s alkotást akart, a rendező azonban máshogyan képzelte el a produkciót. Ám nyáron a remake ötlete a fiók mélyére került, a stúdió pénzügyi problémái kerültek előtérbe. Most hogy javult a helyzet a Playlist feltette a kérdést Aronofskynak, hogy érdekli-e még a Robotzsaru?

“Ki tudja, talán egy nap megvalósul. Az MGM-en múlik, remélhetőleg kilábalnak a bajból, engem még mindig érdekel a dolog” – mondta a rendező. A forgatókönyvet David Self vetette papírra, amibe Aronofsky ötletei is belekerültek és állítólag nagyon jól sikerült.

Aronofsky hamarosan hozzálát a The Wolverine-hez, így az biztos, ha az MGM még mindig őt akarja rendezőnek, akkor 2013 előtt biztosan nem láthatjuk Detroit védelmezőjét.

8 komment

  1. @doggfather: Mármint, az élőszereplős, pszichopata gyilkos Dexterben, vagy a cartoon networkös Dexterre gondolsz? 😛
    Szerintem nem kellene Robotzsaru remake. :/ Nem tetszik az ötlet.

  2. Ne legyen remake.
    Verhoeven egy tökéletes filmet csinált. Aranofsky akármilyen jó rendező, nem tudná überelni.

  3. @Krumplicukor1987: Egyetértek, ezt a filmet egyszerűen békén kell hagyni. Nagyon klassz volt, innentől kezdve ismétlés lenne csak. Bakker, gyerekként láttam először… Istenítettem ezt a filmet is. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *