4

Ironclad előzetes

Nem értem mi értelme van kijönni egy ilyen előzetesen, látszik rajta, hogy ezen még dolgozni kellett volna, gyakorlatilag ez még az eléggé nyers verzió. Mi volt a stúdió szándéka ezzel? Fogalmam sincs. Mire ez a sietség? Viszont biztos, hogy hamarosan be fog futni a rendes trailer is, addig is ezzel kell beérnünk, amelynek eléggé B kategóriás hangulata van. A film története a XIII. század elején játszódik és a középpontban a James Purefoy által alakított lovag és embereivel Rocherster várát védi János király (Paul Giamatti) csapatai ellen.

4 komment

 1. szerintem ez a “rendes trailer” mert ez a film ennyi…kis költségvetés ennyire futotta, nem véletlenül James Purefoy a főszereplő. Ettől függetlenül még lehet jó, bár a trailer sok jót nem igér, lehet itthon a mozikba sem jut el.

 2. szerintem meg ne okoskodjatok ha nem láttátok még a teljes filmet.
  Kár játszani az okoskát egy oylan filmröl amit még nem ismertek.

  olyan ez mint a főzés. ha nem csinálod ne játszad az eszed hogy hogy kell csinálni.

  elöbb nézzétek meg a filmet utána mondjatok véleményt.

  szerintem meg jó film volt,rengeteg csatajelenet volt benne és igen volt benne 1-2 nyers rész ,brtuális erőszak stílus,de egy középkori filmnek ilyennek kell lennie.

  szerintem jó film volt és nagyon visszahozta a régi pc játékok hangulatát,ahogy támadtak az ostromgépekkel,felmáztak a falakon stb-stb.

  elöbb nézzétek meg a filmet aztán okoskodjatok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *