5

Folytatódik a Négy tesó

A Paramount folytatást tervez a 2005-ben bemutatott Négy tesóhoz, a sequel címe Five Brothers, azaz Öt tesó lesz. Mark Wahlberg ismét eljátssza a főszerepet, azt még nem tudni, hogy rajta kívül melyik színészt fogjuk viszontlátni a második felvonásban. Az első rész írói, David Elliot és Paul Lovett fognak dolgozni a forgatókönyvön. Lorenzo di Bonaventura újfent producerként fog részt venni a munkáltatokban. A történet egyelőre még nem ismert, de ha a Négy tesóból indulunk ki, akkor ismét egy bosszúsztorit fogunk kapni.

A 2005-ös filmet John Singleton rendezte, ebben egy rablás során megölnek egy asszonyt, akinek 4 örökbefogadott fia volt, akik most ismét találkoznak és saját maguk derítik fel a tettes kilétét, illetve bosszút állnak a gyilkoson.

5 komment

  1. nekem nagyon tetszett ez a film.az egyik kedvencem.örülnék egy folytatásnak(bár lehet hogy nem kénne folytatni)de csak úgy lenne értelme ha mindenki visszatérne.

  2. A film végére a négyból három maradt, hoy lesz ebből öt? Na mindegy, megnézem majd, remélem a soundtrack ugyanannyira ütős lesz ebben is.

  3. Imádom ezt a filmet! Emlékszem tök véletlen akadtam rá:D De nagyon jó volt ez a bocsi Gettó film:)
    Jöhet a folytatás,de csak ha Andre 3000 és Tyrese is visszatér, sajna Geret Hedlund meghalt,de lehetnek még öten hisz a hölgy több száz gyereket juttatott ki az árvaházból és segítette őket nevelő szülőkhöz,bár mondták hogy a sok év alatt csak 4 olyan alanyra bukkant akik nem kellettek senkinek:)

  4. Marhajó, hangulatos film volt az első rész, jó dumákkal és eszméletlen soundtrack-kel. De őszintén, nem kéne már mindenről nyolc bőrt lehúzni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *