11

A stúdió máris az Avatar második részét készíti elő

Az Avatar a két milliárd dolláros bevétel árnyékában pihenget éppen, a folytatásra James Cameron szerint várni kell picit, mivel előtte a Battle Angelt fogja elkészíteni. De ez vajon egyezik-e a stúdió érdekeivel? Nem kaptak-e a fejesek vérszemet a hatalmas bevétel láttán? Elképzelhető, hogy máris azon vannak, hogy Cameront rávegyék az Avatar folytatására. A Shlashfilm egy forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a stúdió máris összetrombitálta a sci-fi mögött álló technikai csapatot  a második részhez és három-öt éves szerződést iratatott alá velük.

Nem tudom mennyire lenne lehetséges az, hogy “a Világ Ura” ad a technikai gárdának néhány utasítást, néha rájuk néz munka közben, megmondja mi jó, mit kéne máshogy csinálni, közben pedig a Battle Angelt készíti.

11 komment

 1. Tuti, hogy meg fogják győzni. És mostmár Cameron lesz a legdrágább rendező is a világon… Sztem még 100 millát is hajlandóak lennének neki fizetni az Avatar bevételei után.

 2. Battle Angelnek jobban örülnék, de látva, Cameron milyen folytatásokat csinál (T2, Alien 2), az Avatar2-vel sincsen komoly problémám 🙂

 3. Most very őszintén: kit érdekel a stúdió véleménye? Ha képesek lesznek keresztbe tenni a Battle Angel-nek, és rádumálni Cameron-t, hogy inkább Avatar 2-zzön, személyesen küldök valami durva vegyi fegyveres borítékot az összes Fox-os fejesnek…..
  Kezd marhára elegem lenni abból a trendből, hogy normálatlan, pénzhajhász producerek mindent elcsesznek a mániájukkal, megbéklyózzák a rendezőket, átiratnak forgatókönyveket, kényük-kedvük szerint vagdossák a filmeket. A Wolverine is azért lett olyan, amilyen, mert valami Foxos barom szanaszét vágatta az egészet, meg nem hagyta a rendezőt, hogy a saját nézőpontja szerint készítse a filmet.
  Hová tart így ez a mozivilág?

 4. bár szerintem igy is sok munka van vele, ha azt nézzük, hogy a munka fő részét az animátorok csinálják. pl a mesefilmek rendezői is sokat dolgoznak a filmjeikkel. és az animátorok munkái eleve azokat a munkákat helyetesitik, mint a diszletépítők, a sminkesek, az árnyékolok, az operatörökeét

 5. Az az igazság, hogy bár a T2 valóban jobb lett, mint az első rész, azért azt nem szabad elfelejteni, hogy volt 7-8 év különbség a kettő között. (Az T1 1984-ben készült, míg a T2 1991-ben, ha jól rémlik.) Szóval Cameron-nak volt ideje szépen kidolgozni a folytatást.
  Ha most nekiugranak az Avatar 2-nek én félek tőle, hogy egy összecsapott valami lesz, bár az biztos, hogy nagyon látványos.

 6. Az Avatar világát Cameron alkotta meg. A nélküle lőtt folytatás szerintem teljes kudarc lenne. Így is sokan fintorogtak a történet egyszerűségére, valljuk be jogosan, ha még a világ megálmodója is távozik, akkor durván felhigulna. Komoly rendező meg nem vállalná. Tehát: vagy van az a pénz, vagy a stúdió vár, amíg a mester kiéli magát máshol…

 7. Állítólag aróól is hallani pletykákat, hogy a Fox-os fejesek nem zárkóznak el a történet esetleges tv vagy rajzfilmsorozatban történő folytatásától sem!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *