4

Cyborg She (2008)

Kwak Jae-yong dél-koreai rendező (The Romantic President) dirigálásával forgatott japán film, a szuperszép Ayase Haruka főszereplésével, aki nagyon bűbáj volt végig. A sztori a már agyoncsépelt “visszaküldtek a jövőből, hogy megmentselek” feeling, csak itt most nem egy bazinagy, Mr Univerzum Schwarci a testőr, hanem egy törékenynek látszó csajszi. Amíg a program fut, ő nem áll le, folyamatosan résen van, óv mindentől, és teljesít majdnem minden kívánságot.

Amikor elmondja Jirou-nak, hogy micsoda ő (élő szövet a belső fémvázon, persze) a srácnak mi más is jutna eszébe mint a szex, de a cyborg, aki a film alatt végig no-name, elintézi egy kemény legyintéssel. De hiába az elutasítás, Jirou már fülig beleszeretett a gépbe. Lehet-e együtt élni egy cyborggal? A programja szerint tanulékony, de hogy érezzen is?

0cs1

A film végig izgi és látványra sem utolsó. Lesz itt minden, sok móka és kacagás, túszejtés, időutazás, hatalmas földrengés és még annyi minden, de nem spoilerezek.

Az egyetlen ami nem tetszett a végén a magyarázat, amikor ki kellett derülnie, hogy mi miért alakult így. A legtöbb időutazásos film hibája, hogy nem számolnak az alternatív valóságokkal (amit ugye nagyon jól elmagyarázott Doki Marty McFly-nak a Vissza a jövőbe-trilógiában) és számomra itt is nagy gubancok voltak, már nem tudtam, ki kicsoda és akkor hogy is volt, de nem agyaltam rajta. Happy end és csak ez számít.

A film 2008-as, a férfi főszereplő Koide Keisuke. Túbolható angolul. Aki szeretne kellemesen eltölteni két órát az feltétlen nézze meg, aranyos film.

0cs2

0cs3

0cs4

4 komment

  1. Szia Trixi, nem láttam még magyarul és nem is hiszem hogy a mozi adná, de a youtube-on meg tudod nézni angol felirattal.
    A vissza a jövőbe nálam is okés. 🙂

  2. A vissza a jövőbe óriási film, de
    Silverstri zenéje nélkül nem ütne akkorát.
    Meg egy ilyen cyborg nekem is visszajöhetne a jövőből, hehe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *