0

InterCom hírlevél

A nagy Pikachu-spoiler

Azok, akik még nem látták a Pokémon – Pikachu a detektív-et (Pokémon Detective Pikachu már a mozikban), azok ne olvassák tovább ezt a hírt, és csak a film után térjenek rá vissza!
SPOILER! Mert most lelövünk egy nagy meglepetést: Ryan Reynolds, aki a kicsi, sárga, koffeninfüggő animációs lény hangját (a magyar változatban természetesen Nagy Ervin szinkronizálja) és mozgását kölcsönzi a filmnek, a történet végén – meglepi! – személyesen is felbukkan a vásznon, hogy a kalandok és poénok befejezéseként még egy jó nagy csavart csináljon. Amiről Reynolds az USA Todaynek azt mondta, hogy ez az egyik kedvenc része.
– Klasszikus filmekhez méltó, filmvégi nagy meglepetés – nyilatkozta a filmsztár, aki lubickolt Pikachu szerepében. – Minden nézőt meglep, amikor bejövök, ahhoz nem fér kétség. Mert van a sztoriban egy jó nagy csavar, és csak utólag nyilvánvaló, hogy végig ott volt valami a szemünk előtt, csak nem vettük észre. És mindenkinek végig kell gondolnia, hogy mindez hogyan lehetséges – és ezt én nagyon élvezem. Ez egy nagyszerű mozis pillanat. Jó, hogy egy ilyen filmben a lehető legváratlanabb dolgok is megtörténhetnek. Csodás érzés, hogy vannak még csodák… a mozikban. SPOILER VÉGE.

Démonok között után Mortal Kombat

James Wan nem elégszik meg két franchise-zal. A Démonok között-univerzum megteremtője és működtetője szeretne újabb területeket meghódítani. A Fűrész-franchise létrehozása után indította el a különlegesen sikeres Démonok között-sorozatot, amelynek következő filmje, az Annabelle 3. június végén kerül a mozikba, és emellett előkészíti az alap Démonok között új filmjét is. De közben újabb, még nagyobb fába vágja a fejszéjét: és a tervet ismerve még sok más fegyverre is szüksége lesz.
Már megkezdődött az új Mortal Kombat-film előkészülete, amely természetesen szintén egy sorozat első darabja lehet. A legendás (és legendásan erőszakos) videójáték filmváltozatának Wan csak a producere lesz, az első rész rendezését egy nagyon sikeres reklámfilmesre, Simon McCuoid-ra bízta. A munka az ausztráliai Adelaide-ben folyik majd: ez a film lesz Dél-Ausztrália történetének legnagyobb produkciója, amely több mint 580 új munkahelyet teremt majd a régióban – ahol James Wan az Aquaman néhány részét is filmezte.
A pletykák szerint Kano szerepét Joel Edgerton kaphatja, de ezt a hírt a stúdió még nem erősített meg. Ha igaz, nyáron már ő forgathatja a történetet, amelyben egy rossz időszakát élő bokszoló néhány különleges harcossal együtt próbálja megvédeni a Földet egy másik dimenzióból érkező gyilkosoktól.

Jumanji 3: dobozban!

Még szerencse, hogy Dwayne Johnson ennyire szeret posztolni magáról: különben nem tudnánk, hogy befejeződött a Jumanji 3. részének a forgatása. A Szila kitett egy képet az instára, amin három – előző részből ismerős – társával, Kevin Hart-tal, Jack Black-kel és Karen Gillan-nel egy sivatag közepén a kamerának háttal, szomorúan gyalogolnak, és ezt írta hozzá: „A kedvenc videójáték-avatárjaink belesétálnak a sivatagi naplementébe. Hölgyeim és uraim, hivatalosan véget ért a Jumanji-folytatás forgatása. Köszönet minden embernek és minden cégnek, aki idejét és tehetségét áldozta, hogy a lehető legjobb filmet készítsük. És legfőképpen köszönet nektek, Jumanji-rajongók szerte a világon, hogy a legvadabb álmainkat is felülmúló siker lett a franchise-unkból. Szeretettel: dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse más néven a Férfiak Gyilkosa, Shelly Oberon professzor valamint Moose „Nem megyek sehova, hátizsákom van” Finbar.
Bár Dwayne Johnson nem tér ki rájuk, a forgatáson a nagy négyesen kívül ott volt az előző részből Colin Hanks, Nick Jonas és Rhys Darby is, valamint új karakterként beállt a csapatba Awkwafina, Danny Devito és Danny Glover is.
A történetet egyelőre szigorú titokban tartják, pedig nagyon izgalmas, hogy miképpen folytatódhat a vicces és kalandos történet, ha egyszer az előző rész azzal ért véget, hogy a valós világba visszatérő főszereplők megsemmisítették a videójátékot, amely beszippantotta őket Jumanji csodái közé.

Régi ellenségek Cannes-ban

Ha két régi ellenség kibékítéséről van szó, akkor senki sem lehet olyan eredményes, mint a közös ellenség: a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nyitóeseménye előtti napon az Angry Birds 2. főszereplői – a röpképtelen, de dühös madarak és a ravasz zöld malacok – a kamerák előtt is bizonyítják, hogy ha van kire haragudniuk, akkor békét tudnak kötni. Egy csúzlival felszerelt, rémisztő új szárnyasnak köszönhetően létrejött a madár-malac szövetség, és a nemzetközi sajtó képviselői előtt a levegőbe csúzliztak egy önként jelentkező fiókát: mindezt számtalan legendássá vált filmes esemény helyszínén a Carlton Hotel híres mólóján rendezett hétfő délutáni fotózáson.
Josh Gad, Chuck eredeti hangja, John Cohen producer és Thurop Van Orman rendező pedig élt az alkalommal és megmutatja a nagyközönségnek a régen várt folytatás egy új, eddig nem látott jelenetét. A teljes film világpremierjére augusztus közepén kerül sor, a magyarországi bemutató időpontja augusztus 15. – Nagyszerű érzés végre Cannes-ba menni, főleg egy olyan film miatt, amire ennyire büszke vagyok – nyilatkozta Van Orman. – Szárnyalni fogok! Josh és én 2016-ban az első Angry Birds – A film premierje előtt is eljöttünk ide, és ennek is köszönhetjük, hogy a film 52 országban kezdte a toplista első helyén a mozis pályáját – tette hozzá Cohen. – Az Angry Birds immár mindenki számára a filmet is jelenti, nagyon izgatottan vártuk az alkalmat, hogy tovább mesélhessük a történetet, és közben mindannyian jól szórakozzunk.
Gad, Cohen és Van Orman mellett a film néhány külföldi sztárja is színpadra lép majd, köztük Szergej Burunov, Leonard orosz hangja, Enzo Knol és Irma Knol, akik Hollandiában csicseregnek Chuck és Bomba anyja nevében, és Szonya Plakiduk, aki ukránra szinkronizálja Lilát.

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *